Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Blue Coat BCCPP Exam - Cheat-Test.com

Free BCCPP Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements are true? (Choose all that apply〕
(a) The SGOS object store utilizes a directory structure so that objects in cache can be accessed rapidly
(b) Information about a single object in cache be retrieved from the Management console or the CLI
(c) There are two object caches, the object cache which resides on disk and the object cache which resides in RAM
(d) The SGOS object store is separated by protocol 〔HTTP cache, FTP cache, etc.〕
A. a, b&c only
B. a, c&d only
C. b, c&d only
D. All of the above
Answer: A

Q: 2
What criterion is NOT used to determine location awareness of a ProxyClient
A. IP address range
B. Virtual NICs IP address range
C. The IP address of the closest AND concentrator
D. DNS server IP address
Answer: C

Q: 3
ProxySG is configured to permit error but guest authentication is not configured. What will happen to a user who initiates a connection to the Internet?
A. The user will receive an error notifying unsuccessful authentication.
B. The user will be allowed to proceed as a guest user.
C. The user will be allowed to proceed as unauthenticated.
D. The user will receive an error notifying Access Denied.
Answer: A

Q: 4
What is the meaning of the metacharacter \ (backslash) in regular expressions?
A. escape character
B. any character except newline
C. zero or character
D. zero or more character
Answer: A

Q: 5
What are the advantages that you may get in deploying ProxySG with WCCP? (Choose all the apply)
(a) Scalability
(b) Redundancy
(c) Load Balancing
(d) Security
A. All of the above
B. a, b & c only
C. b, c & d only
D. a, b & d only
Answer: A

Q: 6
Health checks are automatically created under which scenarios? (Choose all that apply)
(a) When a forwarding host is created.
(b) When a failover group is created.
(c) When the DRTR is enabled.
(d) When a SOCKS gateway is created.
A. a, b & c only
B. a, c & d only
C. b, c & d only
D. All of the above
Answer: B

Q: 7
Which of the following options are configured when implementing failover on ProxySG appliances? (Choose all that apply)
(a) Multicast address for advertisements
(b) Relative Priority
(c) Virtual MAC address
(d) Group Secret to hash information sent in multicast announcements
A. a, b & c only
B. b, c & d only
C. a, b & d only
D. All of the above
Answer: C

Q: 8
By default, what type of authentication challenge will the user-agent receive if the authentication node is set to AUTO?
A. proxy-ip for explicit and transparent clients
B. proxy for explicit and origin-cookie-redirect for transparent clients
C. proxy for explicit and transparent clients
D. proxy-ip for explicit and origin-ip-redirect for transparent clients
E. proxy for explicit and proxy-ip for transparent
Answer: E

Q: 9
When configuring Blue Coat Director, how can an administrator be authenticated? (Choose all that apply.)
(a) Local configured accounts and password
(b) RADIUS
(c) IWA
(d) TACACS+
A. All of the above
B. a, b & c only
C. a, c & d only
D. a, b & d only
Answer: D

Q: 10
In which of the following ways can Access Logging be enabled? (Choose all that apply.)
(a) By a CLI command
(b) In the Management Console under Access Logging
(C) By adding another layer to VPM policy
A. a & b only
B. a & c only
C. b & c only
D. All of the above
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved