Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM BAS-001 Exam - Cheat-Test.com

Free BAS-001 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are correct about cardinality settings? (Choose two.)
A. They can limit the number of parent associations an object can have.
B. They can limit the number of child associations an object can have.
C. They can control whether an object can be created as a standalone object.
D. They can control whether an object can be shared.
Answer: C, D

Q: 2
What are the three basic components of the IBM OpenPages platform? (Choose three.)
A. Application server
B. Database server
C. Authentication server
D. E-mail server
E. Cognos Business Intelligence server
Answer: A, B, E

Q: 3
Which three statements are true about required fields? (Choose three.)
A. A field can be defined to be required for an object type.
B. A field can be defined to be required for a field definition.
C. A field can be defined to be required for a profile.
D. A field can be defined to be required by a field dependency rule.
E. A field can be defined to be required by a dependent picklist.
Answer: B, C, D

Q: 4
During which phase would configuration and custom deliverables be developed?
A. Design
B. Build
C. Test
D. Deploy
Answer: B

Q: 5
The Object Manager tool provided with OpenPages allows for the import and export of data in which format?
A. XLS
B. SQL
C. PDF
D. XML
Answer: D

Q: 6
Which three behaviors are supported by dependent fields? (Choose three.)
A. Required
B. Disabled
C. Editable
D. Visible
E. Locked
Answer: A, C, D

Q: 7
You need to configure views to help you navigate through the object hierarchy. Which two views would you configure? (Choose two.)
A. Folder
B. List
C. Context
D. Overview
Answer: A, D

Q: 8
Which top-level group acts as a container for custom groups that can be used system-wide?
A. Security Domains
B. OP Administrators
C. Workflow, Reporting and Others
D. Standalone Users and Groups
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved