Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Axis Communications AX0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free AX0-100 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements are true for H.264? (Choose two)
A. The size of an l-frame depends on the preceding P-frame
B. Increased motion in a scene means increased bit rate
C. Group of Video (GOV) length is directly affected by the sizes of the I- and P-frames
D. A P-frame references preceding and succeeding P-frames
E. Longer GOV length means reduced bit rate
Answer: B,E

Q: 2
What is the main purpose of the Arctic Temperature Control functionality?
A. To protect the camera electronics
B. To protect the camera mechanics
C. To protect the camera lens
D. To protect the camera power
Answer: B

Q: 3
Which is true regarding the use of a smoked (tinted) dome instead of a clear dome?
A. Decreases color fidelity
B. Decreases field of view
C. Disables infrared capabilities
D. Reduces light sensitivity
Answer: D

Q: 4
A company is looking for a dome designed to withstand vibrations inherent to transportation.
Which of the following cameras should be recommended?
A. AXIS P3344-VE
B. AXIS M3014
C. AXIS M3114-R
D. AXIS P1344
Answer: C

Q: 5
Which is a benefit of using VLANs and IP subnets?
A. An encrypted communication link is established over the internet, allowing surveillance video to be securely viewed off-site
B. The network provides end-to-end encryption to prevent malicious users from intercepting network traffic
C. The network will only allow access from authorized devices, eliminating the risk that malicious users disconnect cameras to intercept network traffic
D. Network surveillance video can be kept separate from other network traffic, reducing the risk that malicious users will intercept it
Answer: D

Q: 6
Axis recommends shielded cables for outdoor installations primarily to ensure
A. Image quality.
B. Surge protection.
C. Life time of cable installations.
D. Conformity with SMPTE standard.
Answer: B

Q: 7
In many places 24 V AC has been popular as a power source but now 12 V and 24 V DC is increasing in popularity because
A. There is more energy in DC.
B. It is easier to back-up DC with battery.
C. There is less power loss in cables with DC.
D. There is less risk for surge with DC.
Answer: B

Q: 8
When initiating a surveillance project with a customer, which of the following should be considered first?
A. Understand which camera models to use
B. Understand the customer's technical knowledge
C. Understand the customer's goals and requirements
D. Understand the legal aspects for the installation
Answer: C

Q: 9
Which of the following are outdoor rated products? (Choose two)
A. AXIS M3114-R
B. AXIS P3304-VR
C. AXIS P1344-E
D. AXIS P3344-VE
E. AXIS M1031-W
Answer: C,D

Q: 10
Which of the following allows customer to access between 2-4 channels of live and online stored video at any time?
A. AXIS Camera Station
B. AXIS Video Hosting System (AVHS)
C. AXIS Camera Management
D. AXIS Media Control
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved