Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Aruba AWMP4.3 Exam - Cheat-Test.com

Free AWMP4.3 Sample Questions:

Q: 1
Which modules work together closely to automatically form the mesh networks?
A. Motrix
B. AWR
C. AVT
D. RFM
E. ARM
Answer: B, D

Q: 2
The command used to specify the maximum number of backhaul links allowed for the given radio is?
A. max-auto-wds <1-6>
B. max-manual-wds <1-6>
C. max-mesh-links <1-6>
D. max-mesh-backhaul <1-6>
Answer: A

Q: 3
Which actions are needed to prepare for the basic installation?
A. mast installation
B. prepare power
C. prepare Ethernet for the gateway
D. grounding
E. all of the above
Answer: E

Q: 4
If you design a network that includes five subnets and at least 16 hosts for each subnet, which subnet mask will you choose?
A. 255.255.255.192
B. 255.255.255.224
C. 255.255.255.240
D. 255.255.255.248
Answer: B

Q: 5
True or False: Due to the very high capacity of 802.11n MIMO hardware, capacity planning is no longer necessary.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 6
Which of the following key elements are not part of 802.11n?
A. Support of maximum 5 antennas per radio
B. packet aggregation
C. 40 MHz channel
D. backward compatible to 802.11 a/b/g
E. 4.9 GHz support
Answer: A, E

Q: 7
Which troubleshooting tool is not in the ArubaOS web interface?
A. Ping
B. RF scan
C. Trace route
D. Iperf
Answer: D

Q: 8
Which of the following actions can help you determine why a link is not stable?
A. Perform a background scan to look for interference
B. Check the current RSSI values of the link
C. Check the encryption settings on the link
D. Check the system log for routing events
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved