Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin ASF Exam - Cheat-Test.com

Free ASF Sample Questions:

Q: 1
Who is the owner of a Sprint Backlog Item during the Sprint Planning meeting?
A. The entire team owns all Sprint Backlog Items.
B. The Product Owner owns all Sprint Backlog Items.
C. The team member working on the item owns that item.
Answer: A

Q: 2
Who is responsible for implementing the actions agreed upon by the team during a Retrospective?
A. The Product Owner
B. The Scrum Master
C. The team
Answer: C

Q: 3
A team is trying to convince a customer about the value of adopting Scrum. The customer likes some of the features of the methodology like the bi-weekly demonstration, but the customer remains largely unconvinced of the value of Scrum and refuses to change the way of working. What should the team do?
A. Let the Scrum Master 'translate' to Waterfall practices.
B. Use Scrum and convince the customer during the process.
C. Do not follow Scrum until the customer is convinced of the value.
Answer: C

Q: 4
What is the expected outcome of the first Sprint on a project?
A. A few working, tested features from the Product Backlog
B. Architecture and high-level design of the Product
C. Assignment of the team, Product Owner and Scrum Master
D. A well-defined release plan for the Product
Answer: A

Q: 5
A team selects a Product Backlog Item (PBI) for the Sprint Backlog.
What must a team do to finish the Product Backlog Item it selects?
A. As much as can be done in the Sprint before the deadline.
B. As much as is required to satisfy the definition of 'done'.
C. Analyze, design, program, test and document the PBI.
Answer: B

Q: 6
An engineering organization is transforming their project management method to use Agile Scrum.
What is the best approach to the transformation?
A. Get a senior executive to champion the transformation.
B. Get the team managers to monitor their team's progress on a daily basis.
C. Make a swift transition and start using Scrum for all projects.
Answer: A

Q: 7
Which of the following statements best expresses the role that the daily stand-up meeting plays in the monitoring of a Scrum project?
A. The stand-up meeting helps the Scrum Master to update the burn-down chart.
B. The stand-up meeting gives the team insight into their progress and their issues.
C. The stand-up meeting lets the Product Owner review the progress of the team.
Answer: B

Q: 8
What is the relationship between the Product Backlog, the Release Backlog and the Sprint Backlog?
A. The Product Backlog is a subset of the Sprint Backlog, which is a subset of the Release Backlog.
B. The Release Backlog is a subset of the Product Backlog, which is a subset of the Sprint Backlog
C. The Sprint Backlog is a subset of the Product Backlog, which is a subset of the Release Backlog.
Answer: C

Q: 9
From which sport is the term "Scrum" and much of the terminology derived?
A. Kick boxing
B. Polo
C. Rugby
D. Soccer
Answer: C

Q: 10
What should the Scrum Master advise the team to give their main focus, while working in a global distributed team?
A. Favor conference calls and video chats in order to save on travel budget.
B. Place greater emphasis on team-building activities and cultural sensitivities.
C. Provide at least four hours of overlap time by changing working hours.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved