Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ASC-099 Exam - Cheat-Test.com

Free ASC-099 Sample Questions:

Q: 1
How does the Domino Archiving task determine whether items are eligible for archiving?
A. It check the messages properties.
B. It check the hidden view of the mail file.
C. Enterprise Vault Domino Gatewaydeterminesthe eligibility.
D. none ofthe above
Answer: B

Q: 2
When identifying risks, an administrator should prioritize them according to what? (Select two.)
A. likelihood of occurrence
B. order of occurrence
C. level of inconvenience to the customer
D. impact to the project
E. visibility to senior management
Answer: A, D

Q: 3
Which section is NOT part of the EVPM initialization file?
A. Directory
B. Archive
c. Filter
D. Permission
Answer: D

Q: 4
Which of the following two items you need to review on the internal planning call after the Statement of Work (SOW) has been signed? (Select two.)
A. Project Closeout document
B. Software Purchase Order
C. Software Replacement project plan
D. Signed Statement of Work (SOW)
E. Software Licensing Quote
Answer: B, 0

Q: 5
By default, the content for files larger than which size will NOT be indexed?
A. 50MB
B. 150 MB
C. 200 MB
D. 250 MB
Answer: A

Q: 6
Which two kinds of data are located in the header cache? (Select two.)
A. retention category
B. attachments
C. message body
D. index
E. folder hierarchy
Answer: A, E

Q: 7
When running the Enable Mailbox Wizard, the message “No Mailboxes found” is displayed.
What might be the problem?
A. The Archiving task has not run.
B. The Provisioning task is not running.
C. Provisioning has never been run.
D. An archive has not been created.
Answer: C

Q: 8
Before going to a customer site for solution deployment, what should a consultant check for?
A. places to stay and eat
B. product updates
C. competitive products
D. customer’s competition
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved