Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Android AND-402 Exam - Cheat-Test.com

Free AND-402 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is not correct when executing the following line of code?
FileOutputStream fOut = openFileOutput("MyFile.txt", MODE_WORLD_READABLE);
A. File "MyFile.txt" is created in internal memory of application.
B. File created by this code is readable by other applications.
C. File "MyFile.txt" is created in external memory.
D. File "MyFile.txt" is created in internal memory.
Answer: C

Q: 2
What is the validity of the files created on external memory?
A. Files are deleted when user presses “back” button to close the app
B. Files are deleted when user uninstalls the application from device
C. Files are deleted when user presses “Home” button of device
D. Files never get deleted from external memory
Answer: B

Q: 3
Which of the following is true when the system is running low on memory?
A. Files in the cache memory of application are deleted.
B. Files that the application made on external memory are deleted.
C. No file gets deleted from the device.
D. Application data saved in SQLite database.
Answer: A

Q: 4
Which of the following is true about the cache files made by an application? (Choose two)
A. They are visible only to the application that created it.
B. They are created at the following path /data/data/<application-path>/cache/
C. They are created at the following path /data/<application-path>/cache/
D. None are correct
Answer: A,B

Q: 5
Which of the following is correct about saving files in cache?
A. Cache file can only be created in internal memory
B. By using getCacheDir()method
C. By using getExternalStorageDirectory()method
D. Both options "By using getCacheDir()method" and "By using getExternalStorageDirectory()method" are correct.
Answer: C

Q: 6
Which of the following is the focus of confidentiality?
A. Permissions of an application
B. Privacy of application files
C. Privacy of user data
D. Privacy of Google data
Answer: C

Q: 7
During transit , Data integrity ensures that data is
A. Transferred successfully
B. Rolled back if transaction not successful
C. Not altered or modified
D. Encrypted
Answer: C

Q: 8
Which Protocol is used to ensure data integrity in Android?
A. Real-time Transport Protocol (RTP)
B. Secure Socket Layer (SSL)
C. Transfer Control Protocol (TCP)
D. Internet Protocol (IP)
Answer: B

Q: 9
If credit card numbers and passwords are stored in device they should to be in
A. Raw Form
B. Encrypted Form
C. Hash Form
D. Text file
Answer: C

Q: 10
Which of the following is a perfect example of a thick client?
A. Application which stores personal data on Mobile Device
B. Application which stores application settings on Mobile Device.
C. Application which stores personal data on Server only
D. Application which stores personal data in cache
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved