Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Android AND-401 Exam - Cheat-Test.com

Free AND-401 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is correct about file access in the Android system?
A. Generally, files are handled as dedicated resources per each application.
B. Files created by an application can be directly accessed by any application.
C. The content of file created by application cannot be accessed by any other application.
D. You can only access a file from within an Activity.
Answer: A

Q: 2
Which of the following is true about this code snippet? (Choose two)
Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_DIAL,Uri.parse(“tel:555-1234”));
startActivity(intent);
A. This is an explicit intent that start the system’s dialer.
B. The system will not dial the number without adding permission CALL_PHONE.
C. The system will perform an intent resolution to start the proper activity.
D. The code will not compile.
Answer: B, C

Q: 3
Which of the following is a valid sequence of invokes to Activity lifecycle methods? (Select Two)
A. onCreate > onStart > onResume > onPause> onStop> onCreate
B. onCreate > onStart > onResume > onPause> onStop>onRestart
C. onCreate > onStart > onResume > onPause> onStop>onDestroy
D. onCreate > onStart > onResume > onPause> onStop>onResume
Answer: B, C

Q: 4
Which of the following is NOT true about onMeasure() method of class View?
A. It measures the view and its contents to determine the measured width and height.
B. It is invoked by measure().
C. When overriding this method, a developer must call setMeasuredDimension().
D. It takes three parameters: the height, width, and the depth of the view.
Answer: D

Q: 5
Which of the following is a rule that developers must always follow when writing multi-threaded Android applications? (Choose two)
A. A worker thread must not be created from inside the UI thread.
B. Each UI thread must not create more than one worker thread.
C. The UI thread must never be blocked.
D. The Android UI must not be accessed from outside the UI thread.
Answer: C, D

Q: 6
Which of the following is not true about using a WebView in your application?
A. You can retrieve WebSettings with getSettings(), then enable/disable JavaScript
B. You need to add permission “android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE”
C. You use loadURL to load a webpage
D. You use loadData to load HTML
Answer: B

Q: 7
Which of the following is NOT true about class AsyncTask?
A. It must be used by sub-classing it.
B. It must be created on the UI thread.
C. Its sub-class override at least two methods: doInBackground, onPostExecute.
D. It uses three generic types.
Answer: C

Q: 8
When publishing an update to your application to the market, the following must be taken into consideration:
A. The package name must be the same, but the .apk may be signed with a different private key.
B. The package name does not have to be the same and the .apk can be signed with a different private key.
C. The package name must be the same and the .apk must be signed with the same private key.
D. The package name does not have to be the same, but the .apk must be signed with the same private key.
Answer: C

Q: 9
Which of these is the incorrect method for an Application to save local data?
A. Extend PreferencesActivity and save in an XML file.
B. Save as a file in the local file system.
C. Save in the database using SQLite.
D. Save in the hash table file using the Dictionary class.
Answer: D

Q: 10
Which manifest file permission you should add to allow your application to read the device’s address book?
A. READ_ADDRESS_DATA
B. READ_PHONE_STATE
C. READ_PHONE_CONTACTS
D. READ_CONTACTS
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved