Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Salesforce ADM-211 Exam - Cheat-Test.com

Free ADM-211 Sample Questions:

Q: 1
What actions occur before a request enters the first approval step?
A. final approval actions
B. final rejection actions
C. Initial submission actions
D. Step actions
Answer: C

Q: 2
What tools are available to help troubleshoot issues with an approval process? (Select all that apply)
A. Approval History related list
B. Visual force Pages
C. Sales force email logs
D. Apex triggers
Answer: A,C

Q: 3
Which element would you use to route the flow differently based on whether the customer is interested in the product promotion, shipping promotion, or not interested?
A. Step
B. Screen
C. Decision
D. Assignment
Answer: C

Q: 4
Which element would you use to determine if the customer is interested in a product or shipping promotion.
A. Step
B. Decision
C. Assignment
D. Screen
Answer: D

Q: 5
What element would you use to set an opportunity name variable t o "Product Promotion"?
A. Record Update
B. Record Create
C. Assignment
D. Decesion
Answer: C

Q: 6
Which element would you use to wrap up cross-selling and the call?
A. Step
B. Screen
C. Decision
D. Assignment
Answer: B

Q: 7
Identify the advantages of declarative customization. (Select all the apply.)
A. Enhance security
B. Ease of upgrades
C. Ease of maintenance.
D. No requirements for programming knowledge F. Ability to extend beyond standard functionality
Answer: B,C,D

Q: 8
Force.com is multi-tenant. What does this statement mean?
A. It can share hardware and other infrastructure.
B. Multiple resources can work on it at the same time.
C. It can be deployed at multiple locations.
D. There are multiple features to protect your data.
Answer: A

Q: 9
Which is NOT an option for customizing Sales force Content?
A. Customer fields
B. Validation Rules
C. Workflow Rules
D. Workspace permissions
Answer: C

Q: 10
Where within the user interface is the force.com IDE available for download?
A. Setup > Develop > Components
B. Setup > Develop >Tools
C. Setup > Create > Packages
D. Setup > Create > Apps
Answer: B

Q: 11
What feature is NOT customizable under the Setup/Develop menu?
A. Pages
B. Components
C. Apps
D. Apex Classes
Answer: C

Q: 12
The IT organization at Universal Containers wants to install a specific version of Force.com Connect Offline on all employee machines and periodically monitor which version of the product employees are using. How can they do this? Choose 2 answers
A. This is not possible. Force.com Connect Offline must be installed by each Sales force user.
B. Administrators in IT can see which version of Force.com Connect Offline that each user has by looking at the user role.
C. Administrators in IT can monitor the version of Force.com Connect Offline that each user has by looking at the user login history.
D. Windows Network Administrators can install Force.com Connect Off line on several machines at once using the MSI package available under Setup > Desktop Integration > Connect Offline.
Answer: C,D

Q: 13
Which statement is FALSE regarding Visual force?
A. It allows developers to replace the standard page layouts within the Sales force user interface with completely customer pages.
B. It uses Apex for advanced business logic.
C. It is available to users of all editions.
D. It is available to users of Enterprise. Unlimited, and Developer Edition s Only.
Answer: D

Q: 14
A company has set the organization wide defaults for all objects to private. Which profile setting would allow a user to access all of the accounts within the organization and ONLY the cases they own?
A. Public for Accounts
B. Modify All Data
C. Read for Accounts
D. View All for Accounts
Answer: D

Q: 15
What user permissions are needed to add content? Select all that apply:
A. Marketing user
B. Manage Workspace
C. Delegated Administration
D. Add Content
Answer: B,D

Q: 16
What can be customized in content?
Select all that apply:
A. Content type
B. Validation rules
C. Page layouts
D. Content Value
Answer: A,B

Q: 17 CORRECT TEXT
What are the potential reasons why different people may have different numbers when they create and run reports?
Answer: They used different criteria:
1. Time frames
2. My vs all ownership criteria
3. Advanced fillers

Q: 18
How many fields can you track per object using Field History Tracking?
A. 5
8. 20
C. 50
D. Unlimited
E. None of the above
Answer: B

Q: 19
A developer wants to create a mashup to display a contact's location using Google Maps. Which of the following is not a necessary step in developing this mashup?
A. Deciding on the parameters needed for submission.
B. Creating an S-control to pass the URL to Google Maps.
C. Creating a URL with merge fields to pass to Google Maps.
D. Coding the HTML/JavaScript in an S-control to retrieve the results.
Answer: D

Q: 20
A company called Universal Containers would like to track bugs within Sales force. The company needs to track the bug's severity and type as well as its status and description. Bugs should be related to Cases, but the bug's owner will be different than the owner of the case. How can the Universal Containers administrator meet these requirements?
A. Create a section on the case page layout
B. Create a field on cases
C. Create a custom object for bugs and relate it to cases
D. Create a relationship between the standard bug object and the standard case object
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved