Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Aruba ACMP_6.3 Exam - Cheat-Test.com

Free ACMP_6.3 Sample Questions:

Q: 1
What is the best practice regarding licensing for a backup master to support Master Redundancy in a network without centralized licensing?
A. Backup master only requires the AP license
B. Supported limits and installed licenses should be the same on primary master and backup Master
C. Licenses are pushed from the primary to the backup Master along with the configuration
D. The Backup Master does not require licenses to support master redundancy
E. On the backup only one license of each type is needed.
Answer: B

Q: 2
Which of the following licenses can be included in the licensing pool for centralized licensing? (Choose three)
A. Factory default licenses
B. PEFNG license
C. Evaluation licenses
D. RFProtect license
E. PEFV license
Answer: B, C, D

Q: 3
By default Centralized licensing messages between master controllers are sent _______________.
A. In the clear unencrypted
B. Using CPSec
C. Using IPSec site to site VPN tunnels
D. Encrypted using GRE
E. PAPI
Answer: A

Q: 4
Which of the following will occur if a master license server fails with no standby server present? (Choose two)
A. Local controllers licenses will continue to be valid for 30 days
B. Local controllers will immediately remove all installed licenses
C. No licenses will be sent to any new controllers that come online
D. All licenses go back into the pool for redistribution
E. A Local Controller elects itself master license server
Answer: A, C

Q: 5
Which may be applied directly to an VLAN interface? (Choose three)
A. Access List (ACL)
B. Firewall Policy
C. Roles
D. AAA profiles
E. RF Plan Map
Answer: A, B, D

Q: 6
The permanent licenses on the controller will be deleted with the use of which command?
A. Delete license
B. Write erase
C. Licenses cannot be deleted once activated
D. Write erase all
E. Reboot delete all
Answer: D

Q: 7
A network administrator wants to terminate VPN sessions on a local controller in the DMZ. Which statement is true about the PEF-VPN license?
A. It is only applied to the master controller
B. It is only applied to the DMZ controller.
C. It is based on the number of APs
D. One license is needed on the master and the DMZ local
E. It is distributed by the license server as needed
Answer: D

Q: 8
Which of the following Aruba controllers is able to provide IEEE 802.3af? (Choose two)
A. 3200
B. 620
C. 650
D. 6000 with M3
E. 7000
Answer: B, C

Q: 9
What is the maximum number of remote APs supported by a 3600 controller?
A. 512
B. 1024
C. 128
D. 256
E. 2048
Answer: A

Q: 10
Which dual radio access point models support concurrent operations in the 2.4Ghz band as well as the 5Ghz band? (Choose three)
A. AP-92
B. AP-93
C. AP-105
D. AP-224
E. AP-135
Answer: C, D, E

Q: 11
Centralized licensing is not in use on an Aruba based network which has a Master and three local controllers. No APs terminate on the Master controller. Roles and Firewall policies need to be created and applied, hence PEF-NG license is required
On which controller should the license be installed?
A. Only the master controller since role and firewall policies are created here.
B. Only the local controllers since firewall policies are applied here
C. The master and all three local controllers
D. This isn't the correct license for this purpose, use PEF-VPN license
E. This is not needed because PEF-NG is part of base OS
Answer: C

Q: 12
What information do you need to generate a feature license key for an Aruba controller?
A. The controller's MAC address and the feature description.
B. Controller's MAC address and the certificate number
C. Controller's Serial Number and the feature description
D. Controller's Serial Number and the certificate number
E. Controller's MAC address and Serial Number
Answer: D

Q: 13
Which of the following APs do NOT support dual radio operations? (Choose two)
A. AP 93
B. AP 105
C. RAP 3WN
D. AP 224
E. AP 135
Answer: A, C

Q: 14
What are the PEF-NG license limits based on?
A. Number of APs
B. One license per controller
C. Number of users
D. Number of local controllers
E. Master Controller total user count
Answer: A

Q: 15
Which of the following licenses are consumed by Mesh APs advertising an SSIDs?
A. AP license
B. Mesh license
C. PEF-V license
D. No license is required
E. RAP License
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved