Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Aruba ACMP Exam - Cheat-Test.com

Free ACMP Sample Questions:

Q: 1
Which Aruba controllers are able to provide IEEE 802.3af POE? (Choose all the correct answers.)
A. 3200
B. 620
C. 650
D. 6000
Answer: B,C,D

Q: 2
Which of the following controllers has an integrated single radio AP?
A. 3200
B. 620
C. 650
D. 651
Answer: D

Q: 3
What is the maximum number of campus APs supported by a 620 controller?
A. 32
B. 8
C. 16
D. 24
Answer: B

Q: 4
Which access point models support concurrent operations in both the “b/g” band as well as the “a” band? (Choose all the correct answers.)
A. RAP2
B. AP-120
C. AP-105
D. AP-125
E. AP-135
Answer: C,D,E

Q: 5
Which of the following APs do not support dual radio operations? (Choose all the correct answers.)
A. RAP - 5
B. AP 125
C. AP 120
D. AP 124
Answer: A,C

Q: 6
Which of the following APs support remote AP operation?
A. AP 105
B. AP 125
C. RAP2
D. All of the above
Answer: D

Q: 7
An Aruba based network has a Master and three local controllers. No APs terminate on the Master controller. IDS is desired, so the administrator wants to install the "RFProtect license."
On which controller should the license be installed?
A. master controller since it performs the IDS analysis
B. the local controllers since the APs terminate there
C. all of the controllers
D. this isn't the correct license for this purpose
Answer: C

Q: 8
What do you need to generate a feature license key for an Aruba controller?
A. controller's MAC address and the feature description
B. controller's MAC address and the certificate number
C. controller's Serial Number and the feature description
D. controller's Serial Number and the certificate number
Answer: D

Q: 9
What are the PEF-NG license limits based on?
A. Number of APs
B. Limit One per controller
C. Number of users
D. Number of local controllers
Answer: A

Q: 10
Which of the following licenses are consumed by RAP?
A. AP license
B. PEF-NG license
C. PEF-V license
D. No license required
Answer: A

Q: 11
The permanent licenses on the controller will be deleted with the use of which command?
A. delete license
B. write erase
C. Licenses cannot be deleted once activated
D. write erase all
Answer: D

Q: 12
Which statement is true about the Content Security License?
A. Applied to the master controller
B. Applied to all the controllers in the network
C. It is based on number of users
D. It is based on number of APs
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved