Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A4040-225 Exam - Cheat-Test.com

Free A4040-225 Sample Questions:

Q: 1
To improve an OLAP application response times a customer requires a SAN-attached SSD storage solution with microsecond latency and highest density per rack. Which of the following supports these requirements?
A. EXP30
B. Storwize V7000
C. Storwize V3700
D. FlashSystem 720
Answer: D

Q: 2
A customer wants to implement a DB2 pureScale HPC cluster on Power Systems with AIX, and is examining the options for the communication adapters in the servers. In addition to InfiniBand, which of the following adapter types is supported?
A. Quad Data Rate (QDR)
B. Double Data Rate (DDR)
C. Fibre Channel Over Ethernet (FCoE]
D. Remote Direct Memory Access Over Converged Ethernet (RoCE]
Answer: D

Q: 3
A customer wants to improve their network bandwidth. What is one method they could use?
A. VLAN
B. Link Aggregation
C. Host Ethernet Adapter
D. Shared Ethernet Adapter
Answer: B

Q: 4
A customer plans to purchase 2 Power 740 servers, and run 10 Red Hat Linux partitions on each server. How many Red Hat licenses are required?
A. 2
B. 4
C. 10
D. 20
Answer: A

Q: 5
A client would like to manage and monitor a group of servers as a system pool. Which VMControl Edition is required?
A. Basic
B. Express
C. Standard
D. Enterprise
Answer: D

Q: 6
A customer is deciding between NPIV and vSCSI for storage virtualization. What must be considered when using vSCSI, but not when using NPIV?
A. The requirement for 8Gbps HBAs
B. Whether or not to use VIOS storage pools
C. The maximum of 32,000 virtual client devices
D. Multi-path driver licensing for the client partitions
Answer: B

Q: 7
Which of the following customer environments would benefit most from the implementation of Active Memory Expansion?
A. Workloads that peak at different times
B. Workloads with highly compressible in-memory data
C. Workloads that dedicate a large amount of memory to the file cache
D. Workloads with applications configured to pin most of their virtual memory
Answer: B

Q: 8
How do storage keys in AIX contribute to system reliability and availability?
A. They are used to provide active memory mirroring
B. They are used to provide active memory expansion
C. They are used to prevent application memory access from an unauthorized user
D. They are used to protect memory from being accidentally overwritten by another application
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved