Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A4040-224 Exam - Cheat-Test.com

Free A4040-224 Sample Questions:

Q: 1
A customer requires a PureFlex solution with p460 nodes with 1TB of memory. What must be considered if internal storage is also a requirement for this solution?
A. Only SAS drives are supported
B. Only SSD drives are supported
C. Only SFF-2 drives are supported
D. Only PCle-2 drives are supported
Answer: B

Q: 2
A customer needs to virtualize their storage using both vSCSI and NPIV in their SAN environment.
What is the minimum number and type of HBAs that need to be configured for the VIO Server?
A. One8Gb HBA
B. Two 8Gb HBAs
C. TW0 4Gb HBAs
D. One 4Gb and one 8Gb HBA
Answer: A

Q: 3
An IBM client has an existing POWER6 570. The client is upgrading to a POWER7+ 770. Which asset can be re-utilized in the new configuration?
A. PCIe 1 2X I/O Drawer
B. DDR2 memory DIMMS
C. SCSI disks in disk bays
D. SCSI PCI-X disk adapters
Answer: A

Q: 4
Comparing PowerVM to VMware which of the following is an advantage of PowerVM?
A. Hypervisor Security
B. Virtual Machine Mobility
C. Ability to dynamically add memory
D. Ability to dynamically add processors
Answer: A

Q: 5
Active Memory Mirroring is a POWER7 RAS feature that eliminates outages due to uncorrectable errors in which of the following?
A. DDR3 memory
B. Cache memory
C. Partition memory
D. Hypervisor memory
Answer: D

Q: 6
A customer who plans to purchase a pair of Power 740 systems is researching which operating system would best fit the needs of the organization. Much of the corporate workload will be based on many instances of databases.
Which of the following operating systems includes a built-in database?
A. AIX
B. z/OS
C. IBM i
D. Linux
Answer: C

Q: 7
Comparing the POVVER7+ 750 with the Power 760, which of the following differentiates the systems?
A. Form factor
B. Customer Installation
C. Dual Chip processor module
D. Memory Capacity Upgrade on Demand
Answer: B

Q: 8
Which of the following is a benefit of Intelligent Cache management in the POWER7+ chip?
A. Reduction of chip size
B. Improved memory reliability
C. Reduced energy consumption
D. Minimized latency in accessing data
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved