Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A4040-124 Exam - Cheat-Test.com

Free A4040-124 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following capabilities or features are included as standard with IBM i?
A. Systems management
Antivirus
DB2
B. Security management
Web Server
PowerHA
C. Storage management
DB2 UDB
BRMS
D. Work management
JVM
Integrated Pile System
Answer: D

Q: 2
A customer has a specific application that needs the highest levels of availability and site disaster recovery, while other applications are not as critical.
Which statement supports this requirement?
A. IBM i is cluster proven, and can switch an application and networking from one system to another and automatically restart it.
B. Capacity Backup (CBU) systems can provide temporary use of inactive processors which can be activated in the event of an outage.
C. DB2 for IBM i has commitment control support and can automatically restart the application on another system with the most recent transaction.
D. IBM i supports independent ASPs, which automatically switch eligible applications to a second system to provide continuous availability in the event of a system outage.
Answer: A

Q: 3
Which customer requirement is supported by WebSphere Application Server- Express?
A. They want to run applications developed in Weblogic on IBM i.
B. They need to improve the performance of web based applications accessed from IBM i.
C. They require an affordable, ready4o-go solution, to build dynamic Web sites and applications.
D. They need a distributed object caching environment for elastic scalability in IBM i SmartCloud environments.
Answer: C

Q: 4
Why do many customers have a minimal number of technical staff devoted to database management and administration for their IBM i environments?
A. DB2 for i offers an ANSI SQL-compliant relational database, supporting data portability standards that do not require IBM i database administrators.
B. DB2 for i automatically uses encoded vector indexes for every database operation providing faster scans that are easily processed in parallel cores.
C. DB2 for i provides many automatic functions like disk balancing and index optimization that are often manual operations for databases on other platforms.
D. DB2 for i supports a wide variety of index types that can span partitions, different storage subsystems and network connections without special programming.
Answer: C

Q: 5
A CEO is evaluating the purchase of a Power 740 server to replace several x86 servers. Before approving the purchase, the CEO would like to know how the new server will reduce operating expenses.
Which statement addresses the CEO concern?
A. Hardware and software maintenance costs are less for Power Systems sewers than for comparable x86 servers.
B. POWER7 processors require much less electricity to run than competitive servers, resulting in lower operating costs.
C. The DB2 database, integrated in IBM i, results in better system stability, administrator productivity and lower ongoing costs.
D. Operating system upgrades and technology refreshes are included at no extra cost while the Power 740 is in productive use.
Answer: C

Q: 6
A prospective customer is comparing an IBM i solution to an Intel-based solution. They have expressed a concern about recent virus attacks upon others in their industry.
Which of the following is a correct statement about IBM i that may make the customer feel better about an IBM i solution?
A. The unique architecture of IBM i makes it unlikely that a virus could be written to attack it.
B. Anti-virus utilities are built into IBM i and virus scan enablement is provided automatically.
C. Because IBM i is a proprietary, object-oriented architecture, it is not susceptible to virus attacks.
D. Virus Scanning Enablement provides an open set of API¡¯s that allow anti-virus business partner products be used to protect IBM i.
Answer: A

Q: 7
A customer is running IBM i 7.1 on a Power 720 and needs to track sign-on activity. Which of the following should be recommended?
A. IBM i Risk Check Tool
B. IBM i Security Audit Journal
C. Tivoli Advanced Audit for IBM i
D. IBM i Security Assessment Tool (iSAT)
Answer: B

Q: 8
A client needs to dynamically move partitions from one server to another to reduce downtime for scheduled system maintenance.
In addition to POWER7/7+ systems, which of the following combinations of products are required?
A. PowerVM Express Edition
Smart Cloud Entry edition
HMC
B. PowerVM Standard Edition
PowerHA Enterprise Edition
IBM i7.1
C. PowerVM Enterprise Edition
IBM i 7.1
HMC
D. PowerVM Enterprise Edition
Systems Director VMControl
Flexible System Manager
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved