Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A4040-123 Exam - Cheat-Test.com

Free A4040-123 Sample Questions:

Q: 1
A client is running a customized COBOL application that includes WordPerfect Version 3 for AIX4.3 running on an old pSeries server.
The client is reluctant to upgrade due to concerns that the application may not work on more current AIX and hardware versions. Cost and implementation time must be kept low.
What is the most cost-effective option?
A. IBM Rapid Port
B. IBM Migration Factory
C. IBM Binary Guarantee
D. IBM Rational Software Suite
Answer: C

Q: 2
When running AIX and Linux partitions on a system, what is common to both operating systems?
A. They use common system management processes.
B. PowerSC policies are enforced on both operating systems.
C. RAS capabilities are equally shared by both operating systems.
D. PowerVM capabilities including VIO Server and Live Partition Mobility are shared
Answer: D

Q: 3
After an initial meeting with the client, which tool should be used to design a system that supports the client hardware requirements?
A. Insight
B. eConfig
C. AlineanTool
D. Workload Estimator
Answer: B

Q: 4
Which of the following AIX 7 product features is intended to simplify the configuration and management of highly available clusters and high availability products?
A. Intelligent Cluster
B. Cluster Aware AIX
C. SmartCluster for AIX
D. Cluster Systems Management
Answer: B

Q: 5
A financial firm has several virtualized Power Systems running AIX and several x86 systems running Windows in VMware.
They would like a single management system that could provide the equivalent of an "early warning system" and allow them to deal with an incident before it impacts the business applications.
What product can support these requirements?
A. Tivoli Monitoring
B. InfoSphere FastTrack
C. Anonymous Resolution
D. Systems Director Network Control
Answer: A

Q: 6
An IT manager would like to be able to move workloads between POWER6 and POWER7 systems and also perform multiple concurrent migrations. What product provides this capability?
A. Partition Load Manager
B. PowerVM Enterprise Edition
C. Integrated Virtualization Manager
D. Systems Director Standard Edition
Answer: B

Q: 7
What requirement would make Tivoli Storage Manager a better fit on Power Systems when compared to x86?
A. Support for more file types
B. More cost effective solution
C. Ability to connect different media
D. Large number of adapters required
Answer: D

Q: 8
A customer states that the performance of x86 systems and Power Systems are basically equal, therefore Power Systems with AIX has no advantage overx86 systems running Windows.
What product feature provides an advantage that is unique to Power Systems running AIX, and supports better system performance?
A. SMT4
B. PowerVM
C. Active Memory Mirroring
D. Active Memory Expansion
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved