Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2180-605 Exam - Cheat-Test.com

Free A2180-605 Sample Questions:

1. A new version of a common business object currently defined in a shared library is required for a new mediation module. Which of the following should be done to ensure that older modules are not immediately affected by the change and both versions of the business object are ava ilable to all modules?
A. Create the new version of the business object using a different name in the shared library.
B. Create the new version of the business object using the same name in the new mediation module without modifying the shared library or the other mediation modules.
C. Create the new version of the business object using a different name in the new mediation module without modifying the shared library or the other mediation modules.
D. Move the old version of the common business object t o each existing dependent mediation module, then create the new version of the business object in the new mediation module.
Answer: A

2. An integration developer has deployed different versions of the same SCA module to a server using administrative console. Which of the following statements is TRUE about any subsequently deployed versions of the module?
A. Previous versions of the module are cached in memory.
B. Previous versions of the module are overwritten by the new version of the module.
C. A new version of the module replaces the last version of the module.
D. A new version of the module does not replace any previous versions of the module.
Answer: D

3. An integration developer has developed a new mediation flow and wants to test it on a new embedded server profile. How should the integration developer proceed in order to perform this testing as efficiently as possible?
A. Build the EAR file inWebSphere Integration Developer, then deploy it via serviceDeploy on the server.
B. Build the EAR file inWebSphere Integration Developer, then deploy it via the server's administrative console.
C. In WebSphere Integration Developer, in the Servers tab, add a new server and enter the connection details of the server.
D. InWebSphere Integration Developer, import the server via File>Import>Server and enter the connection details of the server.
Answer: C

4. An integration developer is using serviceDeploy command to generate J2EE application EAR files from SCA modules. The serviceDeploy command expects an input file in which of the following formats?
A. .gz
B. .jar
C. .rar
D. .tar
E. .zip
Answer: B, E

5. Two integration developers are working on the same mediation module using WebSphere Integration Developer. The module code needs to be merged at the end of each day so that the developers start at the same completion level next day. Which of the following options is the correct way to achieve this with respect to the versioning support in WebSphere Integration Developer? The developers can:
A. continue working on their individual versions of the projects and user 'compare projects' feature at the beginning of each day.
B. continue working on their individual versions of the projects and merge them using a source control tool at the end of each day.
C. maintain multiple versions of the projects in their respective workspaces and use the 'merge projects' feature at the end of each day.
D. maintain multiple versions of the projects in their respective workspaces and use the 'synchronize projects' feature at the end of each day.
Answer: B

6. An integration developer is implementing a custom mediation primitive. The primitive has 3 out terminals configured, Terminal1, Terminal2, and Terminal3. In the custom code, the developer wants to propagate the original service message object (smo) to Terminal2. How should the developer implement this in the code?
A. out.Terminal2(smo);
B. Terminal2.fire(smo);
C. fire(smo,Terminal2);
D. fire.out(smo,Terminal2);
Answer: B

7. An integration developer wants to make some of the properties of the mediation primitives configurable at runtime. Which of the following properties can be promoted to be visible to be visible within the Administrative Console (Integrated Solutions Console)?
A. 'Root' of Event Emitter
B. 'Handler' of Message Logger
C. 'Table name' of Database Lookup
D. 'Binding Type' of Endpoint Lookup
E. 'Invocation Style' of Service Invoke
Answer: C, D

8. An integration developer is designing an XML map that combines the firstName and lastName elements of the source into a single fullName element in the target. In addition, the fullName element must be formatted with the lastName first, followed by a comma and then the firstName.
Which transform type would be the most appropriate for this situa tion?
A. Move
B. Concat
C. Append
D. Assign
Answer: B

9. A PurchaseOrder business object and a SalesOrder business object inherit from an abstract Order business object. Both PurchaseOrder and SalesOrder objects require an orderDate property.
However, PurchaseOrder requires an orderType property that is not required by SalesOrder. What is the BEST way to model the objects?
A. Define theorderDate property in the abstract Order
Define the orderType property in PurchaseOrder
B. Define theorderDate property in the abstract Order
Define the orderType property in the abstract Order
C. Define theorderDate property in PurchaseOrder and SalesOrder
Define the orderType property in PurchaseOrder
D. Define theorderDate property in PurchaseOrder and SalesO rder
Define the orderType property in the abstract Order
Answer: A

10. An integration developer is developing a mediation flow and wants to stop the execution of a path in the flow. The developer has to choose between a Stop and a Fail mediation primiti ve. Which of the following is the correct option to consider while making a choice between the two?
A. A Stop primitive would stop the execution, throw an exception and may rollback global transactions if configured; a Fail primitive would stop the execu tion and consume the message silently.
B. A Stop primitive would stop the execution and consume the message silently; a Fail primitive would stop the execution, throw an exception and may rollback global transactions if configured.
C. A Stop primitive would stop the execution, throw an exception and consume the message; a Fail primitive would stop the execution and may return the message to the downstream primitive through its output terminal if configured.
D. A Stop primitive would stop the execution and may return the message to the downstream primitive through its output terminal if configured; a Fail primitive would stop the execution, throw an exception and may return the message to the downstream primitive through its output terminal if configured.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved