Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2180-377 Exam - Cheat-Test.com

Free A2180-377 Sample Questions:

1. Why does IBM WebSphere Application Server Network Deployment utilize node groups to implement a distributed environment? To:
A. segment multiple security domains within a WebSphere cell.
B. define the logical grouping of application servers to scale horizontally or vertically.
C. enable mixed nodes with different capabilities within the same cell for administration purposes.
D. allow application servers having the same applications installed to be grouped logically for workload management.
Answer: C

2. A system administrator wants to improve response time and system load of a Web application running in a clustered environment.
What might the system administrator attempt to decrease the response time of the Web application?
A. Configure dynamic caching
B. Enable memory-to-memory replication
C. Configure session replication to use a database.
D. Ensure that all cluster members are in the same node group.
Answer: A

3. A system administrator needs to modify the configuration of an enterprise application within a flexible management environment. The system administrator can make the modification using wsadmin scripts by connecting to which of the following components?
A. Node agent
B. Job manager
C. Work manager
D. Administrative agent
E. Deployment manager
Answer: BE

4. What would have to be configured in order to implement memory-to-memory HTTP Session persistence?
A. Dynamic cache service and HTTP plug-in
B. Synchronization service and embedded Web server
C. Distributed environment settings in the web containers
D. Fast Response Cache Accelerator (FRCA) and external Web server
Answer: C

5. When configuring automated transaction peer recovery for recovering in-flight transactions from the transaction log, what is required from the file system?
A. RAID disks must be used to host the transaction log
B. Exclusive read only file locks and the ability to invalidate them
C. File locking must be disabled for Network File System Version 4 (NFSv4)
D. Lease-based exclusive locks on files
Answer: D

6. What are the three possible replication types for the dynamic caching service?
A. Client mode
B. Server mode
C. Not shared
D. Push only
E. Both push and pull
F. Broadcast mode
Answer: CDE

7. What is the Data Replication Service (DRS) used for? Please choose three from the following.
A. Node agents
B. Web servers
C. Caching Proxy
D. Dynamic cache replication
E. HTTP session persistence and failover
F. Stateful session EJB persistence and failover
Answer: DEF

8. Which of the following statements most accurately describes the relationship between a flexible management topology and the network deployment cell?
A. Flexible management can be an alternative to the network deployment cell model.
B. Flexible management eliminates the need for node agents in a network deployment cell.
C. The flexible management topology is a replacement for the network deployment cell.
D. The flexible management job manager can perform all the tasks of the deployment manager.
Answer: A

9. In order for a deployment manager to participate in a flexible management environment, which one of the following steps must be completed?
A. Register directly with the job manager.
B. Register with the node agent on the job managers host.
C. Register with an administrative agent on the job managers host
D. First register with a local administrative agent, and then register with the job manager.
Answer: A

10. Which of the following items best gives a reason to perform an unattended installation of WebSphere Application Server?
A. The installation for the particular target platform is being done for the first time.
B. The installation for the particular target platform has been done before and will be repeated in the future.
C. The installation for WebSphere Application Server would initially not be able to include administrative security.
D. The installation for the particular target platform is expected to require a lot of adjustments to be done over several installation attempts.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved