Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2180-374 Exam - Cheat-Test.com

Free A2180-374 Sample Questions:

1. A legacy application uses MQPUT to send messages to a queue INV.
Which set of MQSC commands below will successfully configure the queue manager so that a number of JMS applications can receive these messages by subscribing to topic Inventory/CurrentItems?
A.DEFINE TOPIC(INV_TOPIC) + TOPICSTR(Inventory/CurrentItems)DEFINE QALIAS(INV)
TARGET(INV_TOPIC) TARGTYPE(TOPIC)
B.DEFINE TOPIC(INV_TOPIC) + TOPICSTR(Inventory/CurrentItems)DEFINE TALIAS(INV)
TARGET(INV_TOPIC) TARGTYPE(TOPIC)
C. DEFINE TOPIC (INV_TOPIC) + TOPICSTR(Inventory/CurrentItems) QALIAS(INV)
D. DEFINE QALIAS(INV) TARGET(Inventory/CurrentItems) + TARGTYPE(TOPIC)
Answer: A

2. An administrator wants to prevent the channel initiator process from starting when a queue manager QMA on AIX is started.
Which action(s) will accomplish this?
A. Restart the queue manager using strmqm ns QMA.
B. Restart the queue manager using strmqm chinit no QMA.
C. Issue the command ALTER QMGR SCHINIT(DISABLED), then restart the queue manager using strmqm QMA.
D. Edit the file qm.ini for QMA and add an entry ChannelInitiator = No in the CHANNELS stanza, then restart the queue manager using strmqm QMA
Answer: A

3. An administrator has been asked to create a queue manager alias for QM1 to be used for communication between remote queue managers.
What MQSC command will create the queue manager alias?
A. DEF QR(QM1.ALIAS) RNAME('Q1') RQMNAME(' ') XMITQ(QM1)
B. DEF QR(QM1.ALIAS) RNAME(' ') RQMNAME(QM1) XMITQ(QM1)
C. DEF QR(QM1.ALIAS) RNAME('Q1') RQMNAME(QM1) XMITQ(' ')
D. DEF QL(QM1.ALIAS) RQMNAME(QM1)
Answer: B

4. An administrator has created the following MQ objects on two systems:
SYSTEM A crtmqm -C "VEGGIE QUEUE MANAGER" -LL -Q -D POTATO VEGGIE
DEFINE QR(APPLE) RQMNAME(FRUIT) RNAME(PEACH)
DEFINE QL(DLQ)
DEFINE QL(POTATO) USAGE(XMITQ)
DEF CHL('VEGGIE.FRUIT') CHLTYPE(SDR) TRPTYPE(TCP) CONNAME('9.84.100.7(1414)') +
XMITQ('POTATO')
SYSTEM B
crtmqm -C "FRUIT QUEUE MANAGER" -LL -Q -D GRAPE FRUIT
DEFINE QL(GRAPE) USAGE(XMITQ)
DEFINE QL(PEACH)
DEF CHL('VEGGIE.FRUIT') CHLTYPE(RCVR) TRPTYPE(TCP)
An application connects to queue manager VEGGIE and puts a message to queue APPLE. On which queue does the message get delivered before it gets picked up by the sender channel?
A. POTATO
B. APPLE
C. GRAPE
D. PEACH
Answer: A

5. An application deployed on z/OS was causing frequent abends.
Which of the following options from the IPCS Dump Component Panel can an administrator use to analyze the problem?
A. CSQWDMP
B. ASMCHECK
C. DIVDATA
D. DAEDATA
Answer: A

6. What are the four predefined message types?
A. Request, response, publication, datagram
B. Publication, subscription, request, response
C. Request, reply, report, datagram
D. Request, broadcast, acknowledgment, response
Answer: C

7. Which features of IBM WebSphere MQ specifically provide robust message transport?
A. Data integrity, security, parallel processing
B. Asynchronous delivery, once and once-only delivery, persistent messaging
C. Time independence, no duplicate delivery, synchronous processing
D. Assured delivery, application parallelism, time dependent applications
Answer: B

8. Which of the following are performance enhancements to the Java Message Service provider implementation in IBM WebSphere MQ V7.0?
A. Read Ahead
B. Support for channel exits written in C/C++
C. Asynchronous Put
D. Message selection performed by Queue Manager
E.Ability to access all MQMD fields for IBM WebSphere MQ messages.
Answer: ACD

9. Which of the following statements are true, regarding applications that communicate via IBMWebSphere MQ?
IBM WebSphere MQ applications have to agree upon:
A. the platforms they are running on
B. the name(s) of the queue(s) used
C. the maximum number of messages sent within a given time period
D. the layout of the message data exchanged
E.the network protocol used
Answer: BD

10. A company running IBM WebSphere MQ V5.3 on UNIX upgraded to IBM WebSphere MQ V7.0. Immediately after the migration, what is the administrator expected to do?
A. MQSeries service
B. queue manager and listener simultaneously
C. queue manager before starting the listener
D. listener before starting the queue manager
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved