Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2180-373 Exam - Cheat-Test.com

Free A2180-373 Sample Questions:

1. The solution developer has to setup a highly available and high volume Monitor network deployment environment.
What is the optimal way to fulfill this business requirement?
A. Create a cluster for each Monitor model EJB module.
B. Create a cluster for each Monitor model EAR module.
C. Deploy Monitor model EJB modules on different clusters and use core group policies to distribute the logic modules.
D. Deploy Monitor model EJB modules on different clusters and use core group policies to distribute the moderator modules.
Answer: D

2. What are the possible interfaces that can be used to publish events to WebSphere Business Monitor?
A. CEI APIs, EJB.
B. CEI APIs, JMS and REST APIs.
C. REST APIs, MDB and CBE.
D. REST APIs, JMS, MQ and CBE.
E. WS-Notification and MQ.
F. WS-Notification, MQ and EJB.
Answer: B, E

3. A financial institution must measure the number of times a customer accesses their online banking account and duration of each visit. The solution developer must design a solution that captures these events for measurement.
In order for these measurements to be stored for later retrieval, the events must first be:
A. persisted in the CEI runtime environment.
B. defined in the event meta-data repository.
C. delivered to subscribed consumers throughout the network.
D. created via an event emitter from an event source request.
Answer: D

4. Which of the following event components are part of the CEI architecture ?
A. Consumer, Producer, Access
B. Consumer, Definition, Factory
C. Distribution, Catalog, Emitter
D. Distribution, Data Store, Publisher
Answer: C

5. Which component in the CEI architecture is the entry point for asynchronous event delivery?
A. CEI Bus
B. CEI Data store
C. CEI Event Catalog
D. CEI Event Service
Answer: A

6. A solution developer is designing a security configuration that consists of an ActiveDirectory for managing monitor environment and an existing LDAP for managing a portal environment.
What is the correct method for implementing access to bo th environments in the infrastructure?
A. Create a sub-group in the ActiveDirectory called wpsadmin and give administrator rights to the WebSphere Portal administrator.
B. Create a Virtual Member Manager mapping of entries from both the ActiveDirectory and the LDAP directory.
C. Create a portlet that performs a security lookup on both the ActiveDirectory and the LDAP directory.
D. Create a Business Space administrator that has rights to both ActiveDirectory and LDAP
Answer: B

7. A solution developer is establishing security configuration for monitoring data within the business dashboards.
What is the proper sequence for configuring Monitor Data Security using the administrative console?
A. Resource mapping, group, role
B. Resource group, role, user or group
C. LDAP group, role, widget security
D. LDAP directory, LDAP group, LDAP role
Answer: B

8. Which component is an optional part of the WebSphere Business Monitor runtime architecture?
A. CEI
B. REST
C. Monitor action services
D. Data movement services
Answer: D

9. Which of the following WebSphere products can host the Monitor server component?
A. WebSphere Portal Server
B. WebSphere Process Server
C. WebSphere Message Broker
D. WebSphere Business Events
E. WebSphere Application Server
F. WebSphere Enterprise Service Bus
Answer: B, E, F

10. Which component of WebSphere Business Monitor is responsible for processing situation events for alerts?
A. REST
B. Alerts widget
C. Action services
D. Data movement services
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved