Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2180-371 Exam - Cheat-Test.com

Free A2180-371 Sample Questions:

1. The following methods are to be published as Web services to be invoked via SOAP messages and validated with a schema:
public void myMethod(int x, float y);
public void myMethod(int x);
public void someOtherMethod(int x, float y);
Which WSDL style should be used?
A. RPC/literal
B. RPC/encoded
C. Document/encoded
D. Document/literal
E. Document/literal wrapped
Answer: A

2. Which WSDL style is suited to sending binary tree nodes as part of a SOAP message?
A. RPC/literal
B. RPC/encoded
C. Document/encoded
D. Document/literal
E. Document/literal wrapped
Answer: B

3. A customer requires a Web service which ensures message delivery.
Which transport should be proposed?
A. SOAP/TCP
B. SOAP/JMS
C. SOAP/HTTP
D. SOAP/SMTP
E. SOAP/HTTPS
Answer: B

4. When creating a Web service which requires reliable delivery of SOAP messages, which transport should be used?
A. SOAP/TCP
B. SOAP/JMS
C. SOAP/HTTP
D. SOAP/SMTP
E. SOAP/HTTPS
Answer: B

5. The WS-I Simple SOAP Binding Profile V1.0 mandates that a message must serialize the envelope according to which specification?
A. XML 1.0
B. WSDL 1.1
C. SOAP 1.1
D. HTTP 1.0
Answer: A

6. Which specification provides recommendations on the use of encodings to maximize interoperability?
A. SAAJ V1.2
B. JAX-RPC V1.0
C. WS-Coordination
D. WS-I Basic Profile (BP) V1.1
Answer: D

7. Which of the following is MOST likely to improve the performance of SOAP-based Web services?
A. Use message level security
B. Use fine-grained Web services
C. Use document/literal instead of RPC/encoded
D. Avoid stale data in the UDDI registry by turning off caching
Answer: C

8. An RPC/encoded Web service experiences poor performance at high message volumes.
What can a developer do to improve this performance?
A. Turn off marshalling
B. Use binary encoding
C. Use RPC/literal encoding
D. Use document/literal encoding
E. Redesign to use more granular messaging
Answer: C, D

9. How can a developer ensure that a fault will occur if the service does not recognize a SOAP header entry containing a transaction number?
A. Set the faultCode value to soap:Transaction
B. Include a Fault element in the SOAP message
C. Include a mustUnderstand attribute in the header entry
D. Include a detail element containing application -specific elements according to the XML Schema
Answer: C

10. What must be included in a SOAP fault message when an error occurs due to a value in the message Body element?
A. A detail element
B. A Body fault code
C. An application-specific fault code
D. A fault string element with a value of "Body"
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved