Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2180-183 Exam - Cheat-Test.com

Free A2180-183 Sample Questions:

Q: 1
A developer needs to generate a monotonically increasing sequence number for each message in a given message flow. What is the MOST efficient way to achieve this?
A. Use the Create Sequence operator of ESQL.
B. Use the Generate Sequence operator of Java.
C. Use the Sequence function of an external database.
D. Use the Sequence node of WebSphere Message Broker.
Answer: D

Q: 2
A message flow reads a file, record by record. Based on the content of each record, it will be propagated to one or more output queues. The File Input node has the Transaction property set to yes and all output nodes are configured to be Automatic node has the transaction property set to yes and all output nodes are configured to be automatic In the event that flow execution is interrupted by a hardware failure, which one of the following is true?
A. Processing will resume at the beginning of the file; previously created messages will be duplicated.
B. Processing will resume at the beginning of the file; previously created messages will be backed out.
C. Processing of the file resumes at the last checkpoint; any extraneous messages will have been rolled back.
D. The file will be deleted or archived depending on the setting of the File Input node; unprocessed records will be missing from the output.
Answer: A

Q: 3
A customer needs to dynamically choose which web service URL to call from a WSDL in the WebSphere Service Registry and Repository (WSRR), based on a company acronym in the input message received by Message Broker. Which node should the solution developer choose when implementing this type of retrieval operation?
A. EndpointLookup
B. RegistryLookup
C. EndpointRetrieval
D. DatabaseRetrieval
Answer: A

Q: 4
A company has decided to use WebSphere Message Broker to integrate several legacy systems which generate batch files into the company WebSphere MQ backbone. What is the quickest way the developers can accomplish this task?
A. Build a user defined node.
B. Create a user defined extension.
C. Create a program that processes the batch files into WebSphere MQ messages and then send the messages to WebSphere Message Broker for processing.
D. Use the Record Distribution to WebSphere MQ one-way built-in pattern.
Answer: D

Q: 5
When a message is received by an Input node in a message flow, the message assembly is created. Which tree or trees are populated when an error free message is received by a FileInput node?
A. The Message tree only.
B. The Message tree and Environment tree.
C. The Message tree and LocalEnvironment tree.
D. The Message tree, Environment tree, LocalEnvironment tree, and ExceptionList tree.
Answer: C

Q: 6
Which Message Broker artifact type is not analyzed by Impact Analysis?
A. .esql
B. .mset
C. .msgmap
D. .msgflow
Answer: B

Q: 7
A developer is tasked with designing a message flow, utilizing an XSLTransform node. Which location is searched first by the broker, to determine the name of the style sheet to use?
A. The LocalEnvironment.
B. The BAR file overrides.
C. The XSLTransform node properties.
D. Inside the message XML data.
Answer: D

Q: 8
A solution developer needs to help a software company to decide whether to use HTTP nodes or SOAP nodes in developing web services. Which of the following benefits would the solution developer use in support of SOAP nodes over HTTP nodes?
A. Support for a broker wide listener.
B. Support for runtime validation against WSDL.
C. Support for other web service standards, like REST and XML-RPC.
D. Support for external Web servlet container to provide listener support for a larger number of concurrent sessions.
E. Automatic processing of Message Transmission Optimization Mechanism (MTOM).
Answer: B,E

Q: 9
A large company needs to interface their legacy application with a newly acquired Enterprise Information System (EIS) application called Siebel CRM. Which transport service will the developer use to discover metadata and send requests to the EIS system?
A. MQ Link for R3
B. WebSphere Broker Adapters
C. WebSphere Broker File Transport
D. WebSphere Business Integration Adapter
Answer: B

Q: 10
Which one of the following advantages does the Enterprise Service Bus deliver over traditional point-to-point solutions?
A. Scalability
B. Adaptability
C. Redundancy
D. Performance
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved