Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2160-669 Exam - Cheat-Test.com

Free A2160-669 Sample Questions:

Q: 1
What is contained in an SOA repository as opposed to a registry?
A. Service policy information
B. Versions of software components
C. Uncommitted transactions to enable compensation handling
D. Service endpoint information to facilitate dynamic binding at runtime
Answer: A

Q: 2
Which three characteristics of service indicate a mature SOA environment?
A. Services are discoverable.
B. Services use Web 2.0 technology.
C. Services are exposed by an Enterprise Service Bus (ESB).
D. Services are composed into broader business functionality.
E. Services contain logic to provide compatibility across technologies.
F. Services use scripting languages to improve system responsiveness.
Answer: A, C, D

Q: 3
What is a role of an Enterprise Service Bus (ESB) in SOA management?
A. To provide the governance of services by limiting who can access services
B. To provide point-to-point connection of service consumers and service providers
C. To provide flexibility that allows business process inefficiencies to be rapidly corrected
D. To ensure a seamless flow of information from anywhere at any time using a variety of protocols
Answer: C

Q: 4
Which three meet the requirement for SOA identity propagation?
A. It translates between different identities.
B. It requires the use of open standards for authentication.
C. It handles services which each have their own identity registry.
D. It handles identities which are coupled with application business logic.
E. It provides a token that describes digital signature blocks within a message.
F. It understands and operates with a variety of formats for representing identity.
Answer: A, C, F

Q: 5
What provides the most value in helping developers find existing SOA services and driving reuse?
A. Service monitoring
B. An asset repository
C. The Enterprise Service Bus (ESB)
D. Access services to legacy systems
Answer: B

Q: 6
What is made more difficult by moving to SOA?
A. Outsourcing of business functions.
B. Ensuring Quality of Service (QoS) objectives are met.
C. Changing business processes to meet government regulations.
D. Providing a role-based portal for employees, partners and customers.
Answer: B

Q: 7
Which activity is required to successfully implement SOA governance?
A. Establish a service repository.
B. Acquire ongoing sponsorship by executives with active communication.
C. Formulate, control and oversee the proper maintenance and growth of business assets.
D. Define a set of processes, rules and policies that affect the way a corporation is directed, administered or controlled.
Answer: B

Q: 8
How can a company enforce adherence to the SOA policies that have been defined?
A. Define and execute conformance checkpoints across the service life cycle.
B. Initiate and enable SOA governance communications, education and mentor plans.
C. Commit to a strategy for SOA in the context of the business goals and IT strategy.
D. Implement governance organizational structures such as architectural review boards, executive streering committees and Centers of Excellence (CoE) to ensure adherence.
Answer: A

Q: 9
Which statement describes the importance of SOA governance?
A. It provides a tool for controlling the distribution of Web services for a line of business.
B. It eliminates the risk in migrating a business from standard integration mechanisms to SOA.
C. It creates a clearly articulated decision framework for designing, implementing and managing SOA services.
D. It provides a mechanism for the lines of business to provide input to IT staff for the design of services.
Answer: C

Q: 10
When releasing a new service version, which changes to the WSDL document are backward-compatible?
A. Adding an operation
B. Removing an operation
C. Renaming an operation
D. Changing the parameters of an operation
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved