Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2150-563 Exam - Cheat-Test.com

Free A2150-563 Sample Questions:

Q: 1
Which three platforms support IBM Tivoli Directory Integrator V7.1? (Choose three.)
A. AIX
B. HP/UX
C. Android
D. OS/400
E. System z
F. Mac OS X
Answer: A,B,E

Q: 2
Which three IBM Tivoli Directory Integrator V7.1 components can be used in an AssemblyLine? (Choose three.)
A. Script
B. Compiler
C. Connector
D. Protocol Bridge
E. Lexical Analyzer
F. Function Component
Answer: A,C,F

Q: 3
Which two statements are true for the IBM Tivoli Directory Integrator V7.1 Entry Object? (Choose two.)
A. It analyzes and correlates events.
B. It can represent a single database row.
C. It acts as a client to a connected system.
D. It can be manipulated directly from Hook scripts.
E. It is used to encode a byte stream during read and write operations.
Answer: B,D

Q: 4
Which two IBM Tivoli Directory Integrator V7.1 components are used to control AssemblyLine flow? (Choose two.)
A. Else Branch
B. Attribute Map
C. Fail-over Node
D. Connector Loop
E. Aggregator Loop
Answer: A,D

Q: 5
Which statement is true for the Action Manager?
A. It updates the Work Entry.
B. It can send an Initial Work Entry to an AssemblyLine.
C. It is a command line utility used for importing certificates.
D. It executes rules that are configured using the Administration and Monitoring Console.
Answer: D

Q: 6
AssemblyLines can be monitored using which two methods? (Choose two.)
A. System Store
B. Changelog Connectors
C. Server mode Connectors
D. command line utility tdisrvctl
E. Administration and Monitoring Console
Answer: D,E

Q: 7
What is the unit of work in IBM Tivoli Directory Integrator V7.1?
A. Project
B. Connector
C. System Store
D. AssemblyLine
Answer: D

Q: 8
What is a valid component in an AssemblyLine?
A. Script
B. Method
C. Procedure
D. Subroutine
Answer: A

Q: 9
What are two different ways to start an AssemblyLine (AL) with parameters from another AL? (Choose two.)
A. AssemblyLine Parser
B. AssemblyLine Launcher
C. AssemblyLine Connector
D. AssemblyLine Loop Component
E. AssemblyLine Function Component
Answer: C,E

Q: 10
Which two statements are true about an AssemblyLine (AL)? (Choose two.)
A. An AL with an empty Feed section can do work.
B. An AL must have at least one component in the Flow section.
C. All ALs run in sequence, each one starting when the previous one shuts down.
D. The Recycle Execution mode ensures that an AL is re-launched if it terminates.
E. The Feed section acts like a loop and cycles the Flow section components once for each available entry.
Answer: A,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved