Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2150-196 Exam - Cheat-Test.com

Free A2150-196 Sample Questions:

Q: 1
What does using the Integrated Management Module of the IBM Security QRadar SEM V7.1 (QRadar) appliance allow a user to do?
A. remotely manage the QRadar appliance to run reports
B. remotely manage the QRadar custom rule configuration
C. remotely manage the QRadar Web interface used to perform administrative functions
D. remotely manage the QRadar appliance as if the user was sitting directly at the console
Answer: D

Q: 2
Which family of analysis methods are commonly used with a time series?
A. deep packet intrusion detection
B. packet content protocol detection
C. network behavior anomaly detection
D. N-gram based behavior attack detection
Answer: C

Q: 3
What must be done to capture a new name/value pair for a rule that is not parsed as part of a regular Device Support Module?
A. open the event > Extract Property > assign a new property > Add RegEx for finding the value > Submit
B. open the event > Actions > Add Custom Property > assign a name > highlight value in the payload > Submit
C. highlight the event > Actions > Add Custom Property > assign a name> highlight value in the payload > Submit
D. highlight the event > Actions > Extract Properly > assign a new property > Add RegEx for finding the value > Submit
Answer: A

Q: 4
Which two network setting parameters are optional? (Choose two.)
A. Gateway
B. Public IP
C. Primary DNS
D. E-mail Server
E. Secondary DNS
Answer: B,E

Q: 5
Prior to installing IBM Security QRadar SIEM V7.1 on customer provided hardware, Red Hat Enterprise Linux must be installed. SELinux must be set to which option?
A. Enforce
B. Enabled
C. Disabled
D. Permissive
Answer: C

Q: 6
What are three default charting options available within the Report wizard? (Choose three.)
A. Delta
B. Flows
C. Identity
D. Anomaly
E. Events/Logs
F. Asset Vulnerabilities
Answer: B,E,F

Q: 7
What is the purpose of the offense index?
A. When the offense is created it will create indexes for other offenses.
B. It helps find the offenses faster when searching for offenses by a specific properly.
C. When the offense is created it will be added to any existing similar open offense with the same indexed value. If none exist, a new offense will be opened.
D. When the offense is created the magistrate will search for offenses with the same indexed value and add the offense to a list of offenses for the indexed value.
Answer: C

Q: 8
Which statement is true about the IBM Security QRadar SIEM (QRadar) Network Hierarchy?
A. It is used by QRadar to detect botnets.
B. It is used by QRadar to detect applications.
C. It is used by QRadar only to track network activity.
D. It is used by QRadar to determine which IP addresses are local and remote.
Answer: D

Q: 9
From the Admin tab > System and License Management icon, what must be done to install and deploy an IBM Security QRadar SIEM V7.1 license for a set of newly installed hosts?
A. click each new hostname and select Actions menu > Manage License
B. right-click each new hostname and select Manage License from the menu
C. select all newly added hostnames using the Shift key + mouse click and then select the Actions drop-down menu > Manage License
D. click each new hostname, select Actions drop-down menu > Manage Systems, and select Deploy License from the Managed Host Config list
Answer: A

Q: 10
What does the command qchange_netsetup do?
A. It is used to upgrade the appliance's network settings after the initial setup.
B. It is used to define the MAC address of the interfaces during the initial setup.
C. It is used to change the appliance's networking settings after the initial setup.
D. It is used to define the appliance's networking settings during the initial setup.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved