Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2090-559 Exam - Cheat-Test.com

Free A2090-559 Sample Questions:

Q: 1
If the server has IP 192.168.1.50 and the client has IP 192.168.1.100, and GDC is listening on port 6400 on the client machine, which is the correct value for the FGLSERVER variable?
A. 192.168.1.50:0
B. 192.168.1.100:0
C. 192.168.1.50:6400
D. 192.168.1.100:6400
Answer: B

Q: 2
In a production environment, which component routes requests between the Web Server and the Genero application?
A. The VMProxy
B. The GWCProxy
C. The GAS dispatcher
D. Information Internet Services
Answer: C

Q: 3
Which environment variable needs to be set to find 42m or 42x modules that are not in the same directory as the executable program?
A. DBPATH
B. FGLLDPATH
C. FGLDBPATH
D. LD_LIBRARY_PATH
Answer: B

Q: 4
Which feature is NOT common to both GDC and GWC?
A. HTTP/HTTPS
B. Top most window
C. Database access
D. Multiple Document Interface windows
Answer: D

Q: 5
What does the Dynamic Virtual Machine (DVM) do? (Choose two.)
A. interprets Java byte code in Genero
B. handles memory and CPU management
C. manages communications with client platforms
D. manages operations and communications for the database and Genero Studio
E. manages operations by way of Interfaces with server OS's, Web services, and databases
Answer: C,E

Q: 6
Which protocol will work for a client-server connection between Genero Studio and Genero Studio Server?
A. XML
B. SSH
C. HTTP
D. SOAP
Answer: B

Q: 7
Which two products are part of the IBM Informix Genero Developer Suite? (Choose two.)
A. Genero Web Server
B. Genero Report Writer
C. Genero Application Server
D. Genero Application Manager
E. Genero Stored Procedure Language
Answer: B,C

Q: 8
Which development environment should be installed before IBM Informix Genero Developer Suite installation?
A. C
B. C#
C. C++
D. Java
Answer: D

Q: 9
A Web Service Application is started with three pool elements in its configuration:
START=2
MIN_AVAILABLE=2
MAX_AVAILABLE=4
If each process takes 10 seconds to run, and 5 incoming process requests are received in the course of 6 minutes, at most how many DVM's will be started?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C

Q: 10
When using the Genero Application Server, what is the preferred method for implementing load balancing (to increase capacity)?
A. The Genero Application Server is multi-threaded and handles load balancing automatically.
B. Deploy multiple instances of the Genero Application Server on different servers, and use thirdparty tools to implement load balancing.
C. Deploy multiple instances of the Genero Application Server on a multi-CPU host. Configure load balancing among these various instances
within the http.conf file.
D. Place the Web Server and the Genero Application Server dispatchers on one host, and the VMProxies (and the DVMs they instantiate) on
separate hosts. Modify the http.conf file to specify the location of the hosts where the VMProxies reside.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved