Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2090-422 Exam - Cheat-Test.com

Free A2090-422 Sample Questions:

Q: 1
If rule changes are required to a QualityStage Standardization rule set, which two of the following are the correct steps to implement in your environment? (Choose two)
A. Changes are rarely required in development of an application
B. Rule sets can not be changed in the QualityStage environment
C. Copy the rule set, rename it then edit the newly created rule set
D. Edit the default rule set delivered with the product then save changes
E. Use the pattern override section to make changes
Answer: C,E

Q: 2
Which of the following rule sets are NOT delivered with QualityStage?
A. Date processing
B. Country processing
C. Address processing
D. Credit card processing
Answer: D

Q: 3
When creating a copy of an existing rule set what components are copied?
A. Pattern action, classification, dictionary
B. Pattern action, classification, dictionary, lookup tables
C. Pattern action, classification, dictionary, override tables
D. Pattern action, classification, dictionary, override tables, lookup tables
Answer: C

Q: 4
What 4 files are part of the QualityStage rule set?
A. IPO, ITO, UCL, UTO
B. IPO, PTO, UPD, UTD
C. PRS, PTO, ITO, OVR
D. PRC, TBL, PTO, OVR
Answer: A

Q: 5
What do you do if you need to only back-up a rule set?
A. Highlight the rule set ET?and exportHighlight the rule set ?ET?and export
B. Highlight the rule set ET?and provision allHighlight the rule set ?ET?and provision all
C. Highlight all rule set components and export
D. Export the job with a standardization stage that includes the rule set and choose the include dependent items, Export the job with a standardization stage that includes the rule set and choose the include dependent items
Answer: C

Q: 6
If an address starting with the word 'Ignore' is being stored in a variable named temp and you want to place this value in a field called AdditionalAddress. Which Pattern Action code would accomplish this?
A. COPY temp (0:5) {AdditionalAddress}
B. COPY temp (1:6) {AdditionalAddress}
C. COPY temp (IGNORE) {AdditionalAddress}
D. COPY temp [-IGNORE] {AdditionalAddress}
Answer: B

Q: 7
How many operands are present in the following Pattern Action language pattern?
^ | D | ? | T
A. 0
B. 3
C. 4
D. 7
Answer: C

Q: 8
What pattern action operand denotes the Universal class?
A. &
B. @
C. ?
D. **
Answer: D

Q: 9
If your input data contains only the value "DO NOT USE" consistently in the Name field, which type of domain-specific object would best be used to override this condition?
A. USNAME.IPO
B. USNAME.ITO
C. USPREP.UTO
D. USPREP.UFO
Answer: B

Q: 10
Investigation shows that city name, state abbreviation, and postal code fields all contain null values. The client is concerned that they might have a data quality issue. Which two investigation types would you use to determine the magnitude of the problem? (Choose two)
A. Character Discrete with all three fields.
B. Word Investigation using USAREA rule set.
C. Character Concatenate with all three fields.
D. Word Investigation using USADDR rule set.
E. Character Concatenate with all three fields and X mask.
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved