Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2070-583 Exam - Cheat-Test.com

Free A2070-583 Sample Questions:

Q: 1
What is the minimum number of servers for a distributed configuration?
A. One server; master server
B. Two servers; master and crawler servers
C. Three servers; master, crawler, and search servers
D. Four servers; master, crawler, document processor, and search servers
Answer: C

Q: 2
Which is NOT a supported operating system?
A. AIX 5.3 (32-bit)
B. AIX 6.1 (64-bit)
C. Red Hat Enterprise Linux Advanced Server (32-bit)
D. Microsoft Windows Server 2003 Enterprise (32-bit)
Answer: A

Q: 3
When you map the common analysis structure to the index, what are you determining?
A. which users can invoke the REST API to find documents
B. which custom annotators will run in the document processing pipeline
C. the structure of the facet tree that will show up in the text miner application
D. which analysis results are indexed to enable search and text mining on them
Answer: D

Q: 4
Which documents from the collection are used to create the clustering proposal?
A. All of the documents in the index are used.
B. A random sample of the number that you specify
C. The first 1000 documents that were added to the index.
D. A round-robin alphabetically ordered sampling from each different crawler
Answer: B

Q: 5
How do you find the option to enable the named entity annotations?
A. Select the 'system' option and then the 'parse' tab in edit mode.
B. Open the text miner and select the 'named entity' facet then click on the facet tab.
C. You do not have to enable them, they are always active for text analytics collections.
D. Edit a collection, select the Parse and Index page, and click Configure document processing pipeline.
Answer: D

Q: 6
How can you enable duplicate document detection for web content?
A. Select duplicate detection from the edit of a collection, under the search tab.
B. Select duplicate detection from the user preference on the search application.
C. Select duplicate detection from the edit of a collection, under parse and index tab.
D. Select the link-based ranking model and disable security during collection creation.
Answer: D

Q: 7
What does the acronym UIMA stand for?
A. Uniform IBM Marketechture Asset
B. Unstructured Industry Matrix Alliance
C. Unified Information Machine Architecture
D. Unstructured Information Management Architecture
Answer: D

Q: 8
What must you do after you create a list of synonyms in an XML file?
A. Convert the XML file to java.jar format.
B. Import the XML file using the administrative console.
C. Convert the XML file to a binary synonym dictionary.
D. Reimport the dictionary.dic file using the administrative console.
Answer: C

Q: 9
Which statement is NOT true about synonym dictionaries?
A. Words are specific to a language with the synonym dictionary.
B. Only one synonym dictionary can be associated to a collection.
C. Synonym dictionary can be used to improve search of acronyms.
D. Add a synonym dictionary to the system, then associate it to a collection.
Answer: A

Q: 10
Which languages listed are supported for text analytics collections?
A. French, Arabic, Hindi, Malay
B. German, English, Polish, Greek
C. Hebrew, Italian, English, Russian
D. English, Spanish, Arabic, German
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved