Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2070-443 Exam - Cheat-Test.com

Free A2070-443 Sample Questions:

1. Which item type classification does NOT allow text searching on the content of a text document?
A. Item
B. Document
C. Resource
D. Document Part
Answer: A

2. A solutions integrator has been asked to extract administrative metadata in XML format from DB2 Content Manager in a custom application. Which of the following approaches is the simplest solution to accomplish this task?
A. Use the DKXMLSysAdminService service class in the XML Java API.
B. Use the XML Schema Mapping tool to export the XML data to a file.
C. Use the DKAdminData class to extract the data inside a C++ program.
D. Write a custom administrative user exit to export the XML data to a file.
Answer: A

3. A developer needs to integrate enterprise content with two line-of-business applications. The first application contains DB2 relational data and the second one is an archive of images residing on a Domino.DOC system. Which of the following approaches will work best if the goal is to minimize both the development time and the amount of code written and maintained by the client?
A. Develop Java applications using the base libraries of DB2 and Domino.DOC.
B. Develop the application using the native API's available with DB2 and Domino.DOC.
C. Develop the application using the Federated connector within the WebSphere Information Integrator for Content Edition.
D. Develop the application using the Relational data connector and the Domino.doc enabler connector within the
WebSphere Information Integrator for Content Edition.
Answer: C

4. The DB2 Content Manager connector API query language is similar to which of the following?
A. SQL
B. XPath
C. XQuery
D. Regular expressions
Answer: B

5. A developer needs to prototype the integration of DB2 Content Manager with an existing application built on the Microsoft .NET framework. Which of the following related to the integration options is accurate?
A. The developer will need to rewrite the .NET application in Java.
B. The developer must recompile the .NET application as a Visual C++ 6.0 application.
C. The developer will be able to connect directly to Content Manager from the .NET application.
D. The developer will be able to connect to Content Manager but only through a Java proxy class.
Answer: C

6. Which of the following options allows one to quickly develop an MS .NET application which accesses data stored in a DB2 Content Manager Server?
A. Portlet
B. Web services
C. User exit on the Client for Windows
D. XML Services provided by the C++ API
Answer: B

7. Which THREE of the following files contain System Administration Client error logging information?
A. dklog.log
B. cmadmin.log
C. cmbadmerr.log
D. IDMSysAdmin.log
E. IDMcmberror.log
F. cmbadminerr.log
Answer: A, B, C

8. A Content Manager administrator has found that after importing users defined in LDAP into Content Manager, the imported users are unable to log in to Content Manager. From the Tools>Logging menu in the System Administration client, where would one change the tracing level to help diagnose this problem?
A. General
B. System Administration
C. Library Server
D. Resource Manager
Answer: B

9. When a connection to a pre-existing Content Manager database server is being defined during an installation of a new administrative client, what will happen if the schema name is omitted or typed incorrectly?
A. The administrative client will fail to start.
B. The installation process will create a default schema.
C. The System Administration client list of servers will appear empty.
D. During startup the administrative client will ask the user to define a schema since it was missing during installation.
Answer: C

10. An administrator wants to configure a federated search including a DB2 Content Manager server on an iSeries platform. Which of the following files will need to be updated?
A. frnolint.tbl
B. cmbicmenv.ini
C. cmbicmsrvs.ini
D. cmbcmenv.properties
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved