Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2040-412 Exam - Cheat-Test.com

Free A2040-412 Sample Questions:

Q: 1
IBM Notes Traveler can be installed on which type of IBM Domino server?
A. any Domino server
B. Domino Utility server
C. Domino Enterprise server
D. Domino Extended Products server
Answer: C

Q: 2
To install IBM Notes Traveler on Linux, which OS user profile must be used?
A. the root user
B. the Notes Traveler user
C. any user profile with write authority to the file system
D. the user that the target IBM Domino server to install over runs under
Answer: A

Q: 3
Which mail limitations apply to a BlackBerry 10 device?
A. The Trash folder cannot be synchronized.
B. The mail folder list does not scroll horizontally.
C. It supports only mail addresses with ASCII characters.
D. Draft mail messages are not synchronized with the server.
Answer: A

Q: 4
How must IBM Notes Traveler be administered after the server has been added to a high availability pool?
A. A web browser must be used to access the lotustraveler.nsf.
B. The IBM Notes client must be used to access the lotustraveler.nsf.
C. After integration into the server pool, only the IBM Domino dynamic policies may be used.
D. The IBM Domino Administrator client must be used to access the lotustraveler.nsf on any of the members of the server pool.
Answer: A

Q: 5
When upgrading to a newer release of IBM Notes Traveler as a stand alone server, which function may begin immediately after a database schema change is detected?
A. reorg
B. fixup
C. defrag
D. adminp
Answer: C

Q: 6
How does the IBM Notes Traveler server obtain the ability to communicate with the enterprise database?
A. The administrator must install the IBM WebSphere Administration client.
B. Notes Traveler is pre-installed with all JDBC drivers for the supported databases.
C. The database drivers are configured when the travelerutil command is executed.
D. The administrator must copy the required JDBC jar files from the enterprise database or obtain these from the database vendor.
Answer: D

Q: 7
What ACL access is required by the IBM Notes Traveler web administration interface to allow changing device preferences and security profile settings in the Default Setting document?
A. None
B. Editor (or above)
C. Reader (or above)
D. Administrator role is checked
Answer: B

Q: 8
Which two device types require an IBM Notes Traveler client to register with Notes Traveler? (Choose two.)
A. Apple
B. Android
C. BlackBerry
D. Windows RT
E. Windows Mobile
Answer: B,E

Q: 9
What step must be taken before running the tell traveler SystemDump console command?
A. The Traveler task must be ended.
B. All devices must be synchronized.
C. The IBM Domino mail server must be put in restricted state.
D. None. The command is not disruptive and can be run at any time.
Answer: D

Q: 10
Luis has given Android devices to his team only to find that password monitoring is not working.
Which reason could be behind this problem?
A. Devices are running Android 1.x.
B. He must also deploy IBM Traveler Companion.
C. Password monitoring is only supported on iOS.
D. Password monitoring is supported only when running against an IBM DB2 server.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved