Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2040-408 Exam - Cheat-Test.com

Free A2040-408 Sample Questions:

Q: 1
Where does a developer enable the CKEditor to do spell-checking?
A. In the XPage All Properties tab.
B. Within the Application Properties.
C. Nowhere, it is automatically enabled.
D. On each individual inputRichText item.
Answer: C

Q: 2
Mary would like to turn on the option to use runtime optimized JavaScript and CSS resources for her XPages to improve performance. Where would she enable that option?
A. Applications Properties, on the Basics tab
B. In the IBM Domino Server document in the Domino Directory
C. Under Application Configuration, edit XSP Properties from the Applications Navigator.
D. In the faces-config.xml file adding the xsp.resources.aggregate=true line
Answer: C

Q: 3
What type of content is stored in the faces-config file?
A. Java
B. XML
C. XSP
D. HTML
Answer: B

Q: 4
Livi is using the Boolean Converter for the first time and reviewing the code in the source pane of the XPages editor. As she hovers over the xp:convertBoolean tag, a help window is displayed.
Livi would like to make the hover help window bigger. How can she do this?
A. Press F9 to maximize the window.
B. Press F1 to view the topic in the main Help.
C. Press F2 to get focus and then resize the window.
D. Press F6 + repeatedly to increase the window size.
Answer: C

Q: 5
The support of which image resource is new to IBM Domino Designer 9.0 Social Edition?
A. GIF
B. PNG
C. JPEG
D. Bitmap
Answer: B

Q: 6
Ella's development team use a software version control system to keep track of changes to external resource files. How can Ella include NSF-based design in the system?
A. Enable the Source Control Feature under Team Development.
B. Set the parameter "ENABLE_SOURCE=1" in the notes.ini file.
C. This is not possible since the version control system can only work with physical files.
D. Create an association or mapping between a virtual NSF project and an on-disk project.
Answer: A

Q: 7
Joey is creating a custom control that will get the value of a Edit Box control on the XPage and display it in the custom control. The code he is using to get this value is getComponent (compositeData.compID1).getValue(); The Edit Box control is on the XPage and Joey wants the developer who uses his custom control to be able to easily select the control ID of the Edit Box to pass to the custom control. What can Joey do to present a list of control ID's to the developer using his custom control?
A. The developer will have to type in the ID of the Edit Box control into the Custom Property.
B. The Java Variable Resolver class can be used to find the control ID for the Edit Box control.
C. Set the editor used in the Custom Control Property Definition to use the XPage control ID Picker.
D. The developer of the XPage can use the getControlID() function to return the control ID of the Edit Box.
Answer: C

Q: 8
Ben is using a view control on his XPage that contains other controls that perform many computations. He wants to add a Check Box control that will filter the data in the view, but is concerned about performance. He has set the Check Box control to use partial refresh and specified the View control as the refresh id. What else can Ben do to optimize the performance of the XPage?
A. From the "Server Options" section of the event handler on the View control. Click the "Select Element" button next to the Partial Refreshproperty. In the "Select Element to Update" dialog check the "Set Partial Execution Mode" Option.
B. From the "Server Options" section of the event handler on the View control. Click the "Select Element" button next to the "Set Partial ExecutionMode" property. Next select "Select Element from Page" and click on the id of the view control.
C. From the "Server Options" section of the event handler on the Check Box control. Click the "Select Element" button next to the "Set PartialExecution Mode" property. Next select "Select Element from Page" and click on the id of the view control.
D. From the "Server Options" section of the event handler on the Check Box control. Click the "Select Element" button next to the Partial Refreshproperty. In the "Select Element to Update" dialog check the "Set Partial Execution Mode" Option. Next select "Select Element from Page" and click on the id of the Check Box control.
Answer: C

Q: 9
How can Simon set an IBM Notes view in his application to show the created dates of the documents in the abbreviated, simplified format?
A. Create an XPage to display the view. Configure the display of the column within the XPage.
B. Go to the view properties. In the Advanced tab, enable the "Display abbreviated dates" option.
C. Go to the Application properties. In the Design tab, enable the "Display abbreviated dates" option.
D. Go to the View Column properties. In the Advanced Format tab, enable the "Display abbreviated date" option.
Answer: D

Q: 10
Mary's users run XPages applications on their IBM Notes clients and are having performance issues. Which option can she use to improve response time?
A. Clean and rebuild the application in IBM Domino Designer.
B. Change notes.ini setting to OptimizeXPagePerformance=1.
C. Set XPages to "Run server-based XPages apps directly on client".
D. Set XPages to "Run server-based XPages apps directly on server".
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved