Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2010-598 Exam - Cheat-Test.com

Free A2010-598 Sample Questions:

Q: 1
How can the activity log for IBM Tivoli Storage Manager V6.3 messages be searched from the client for node EPED associated with Session 4?
A. Query actiog orig = “ (NODE:4)”
B. Query actiog search = “(FRED: 4)”
C. Query actiog search = “(SESSION: 4)”
D. Query actiog session = “(CLIENT: 4)”
Answer: C

Q: 2
By default, the IBM Tivoli Storage Manager V6.3 (TSM) password expiration for an administrator or client node is how many days?
A. 30
B. 45
C. 60
D. 90
Answer: D

Q: 3
Which command monitors the amount of active log space used by an IBM Tivoli Storage Manager V6.3 server?
A. query log
B. query logdir
C. query logfree
D. query logspace
Answer: A

Q: 4
Which parameters are used with the QUERY TOC command to display when a network attached storage file was generated?
A. FILEDATE and FILETIME
B. CREATIONDATE and CREATIONTIME
C. FILESPACEDATE and FILESPACETIME
D. GENERATIONDATE and GENERATIONTIME
Answer: B

Q: 5
What is the correct file extension for client auto-deploy packages?
A. tar
B. zip
C. exp
D. auto-deploy
Answer: C

Q: 6
Which two components need to be installed in order to use LAN-free with IBM Tivoli Storage Manager V6.3? (Choose two.)
A. IBM Tivoli Storage Manager for LAN-free on the client
B. IBM Tivoli Storage Manager Storage Agent on the client
C. IBM Tivoli Storage Manager Backup-Archive client on the client
D. IBM Tivoli Storage Manager Administration Center on the server
E. IBM Tivoli Storage Manager for Storage Area Networks on the server
Answer: B,C

Q: 7
Which two statements are true about a journal-based backup? (Choose two.)
A. It is supported for HP clients.
B. It is available for supported Windows clients.
C. It is a method of backup that uses a change journal maintained by the Open Sources journal service process.
D. It is a method of backup that uses a change journal maintained by the Microsoft Windows journal service process.
E. It is an alternate method of backup that uses a change journal maintained by the IBM Tivoli Storage Manager V6.3 journal service process.
Answer: B,E

Q: 8
On a Windows platform performing an auto deploy, where should a previously defined client option file be placed before installing an IBM Tivoli Storage Manager V6.3 client?
A. \ProgramFiles\Tivoli\tsm
B. \ProgramFiles\Tivoli\tsm\hold
C. \Program Files\Tivoli\tsm\config
D. \Program Files\Tivoli\tsm\baclient
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved