Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2010-574 Exam - Cheat-Test.com

Free A2010-574 Sample Questions:

Q: 1
The IBM Prerequisite Scanning tool has been downloaded on a future IBM Tivoli Business Service Manger V6.1 (TBSM) system and the result of the scan is Fail. The tool references a missing library. Which step ensures TBSM will install?
A. Delete the scanner configuration files and rerun the scanner
B. Install the appropriate libraries from the TBSM installation media
C. Download and install the missing libraries required by the operating system
D. Update the scanner configuration files with the location of the missing library
Answer: C

Q: 2
Which two types of data sources can be created in IBM Tivoli Business Service Manager V6.1?(Choose two.)
A. WebGUI
B. SQL type databases
C. IBM Tivoli Network Manager
D. IBM Tivoli Netcool/OMNIbus
E. IBM Tivoli Enterprise Console
Answer: B,D

Q: 3
A Service has been configured in IBM Tivoli Application Dependency Discovery Manager (TADDM) but after 2 hours it is still not displaying within the Service Component Repository. What could be changed to help the Poll happen sooner?
A. Lower the DL_PollBookslntervalSeconds value
B. Lower the DL_PollBookslntervalSeconds value and then restart the XMLtoolkit
C. Lower the DL_PollTaddmlntervalSeconds value and then restart the XLMtoolkit
D. Check the DLJmportSource = taddm or ALL lower the DL PollTaddmlntervalSeconds value and then restart the XLMtoolkit
Answer: D

Q: 4
Which type of information would be obtained from a software support team when building out a Software Requirements Document?
A. Hardware being deployed
B. Web browser and supported Java deployed
C. Frequency that the operating systems are upgraded
D. Firewalls between IBM Tivoli Business Service Manager (TBSM) Dashboard and TBSM Data Server
Answer: B

Q: 5
What has to be done to make the trace level affect the logs immediately?
A. Modify RAD_sla.props
B. Use the script setTraceLevel.sh
C. Modify the server.xmlfile to increase the trace level
D. Go to Troubleshooting and Logs and modify the configuration to make the trace level persistent
Answer: B

Q: 6
Which step must be performed after using the command trcmd -convert?
A. A Cognos data source must be configured.
B. Change the report format so that it will open in Cognos.
C. The reporting layout must be converted to Cognos specifications.
D. The report needs to be re-imported and formatted as a Business Intelligence and Reporting Tool report.
Answer: A

Q: 7
Two data fetchers are used in an IBM Tivoli Business Service Manager V6.1 installation. What must be done to turn on caching for both data fetchers?
A. The caching is on by default
B. Modify the global data_fetcher.conf file
C. Modify the global data_fetcher.props file
D. Modify the two data fetcher property files
Answer: D

Q: 8
What authority to the IBM Tivoli Business Service Manager V6.1 (TBSM) databases is the user given in order to run the script to create the TBSM databases?
A. DBADM
B. SELECT
C. SYSADM
D. CREATETAB
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved