Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2010-564 Exam - Cheat-Test.com

Free A2010-564 Sample Questions:

Q: 1
Which difference is reflected in a gap analysis?
A. between software versions
B. between expected and actual results
C. between storage capacity and actual usage
D. between actual and projected labor requirements
Answer: B

Q: 2
The proposed storage solution design must address the requirement for monitoring, discovery of new resources, and provide detailed information so that cost recovery (chargeback) of data resources can be accomplished. Which IBM product fulfills this requirement?
A. IBM Tivoli Storage Productivity Center
B. IBM Chargeback for Storage Networks
C. IBM Tivoli Storage Manager for Chargeback
D. IBM Tivoli Storage Manager for Enterprise Resource Planning
Answer: A

Q: 3
What should be done to complete the Solution Project after collecting customer requirements and educational/experience level of personnel, creating a solution design and proposal, and presenting the solution proposal?
A. have a formal IT Management sign-off on the purchase order
B. schedule a formal service review with the chief operations officer and staff
C. execute a formal review with the IT manager to confirm acceptance and solution compliance
D. schedule a formal customer sign-off on the proposed Scope Document or Statement of Work
Answer: D

Q: 4
Which query displays information about client node server storage utilization?
A. AUDITLIBRARY
B. AUDIT VOLUME
C. QUERY STORAGE POOL
D. QUERY AUDITOCCUPANCY
Answer: D

Q: 5
During the interview with the customer it is determined that there are no full time employees assigned to manage the storage infrastructure and that there will be a need for three IBM Tivoli Storage Manager (TSM) servers and over 2000 TSM clients. Which recommendation should be included in the education document?
A. that the customer call IBM Support if they have trouble
B. that the customer have their senior storage administrator administer the training
C. that the customer transfer two existing employees to this department and begin training
D. that the customer have their storage administrators work with IBM to schedule classes for the products to be implemented
Answer: D

Q: 6
Which application shows data storage trending for the customer's storage requirements?
A. IBM Tivoli Netcool
B. IBM Tivoli Asset Manager
C. IBM Tivoli Common Reporting
D. IBM Tivoli Enterprise Monitoring
Answer: C

Q: 7
A customer using IBM Tivoli Storage Manager (TSM) has the infrastructure and hardware necessary to recover the TSM server to a remote location. The procedure to recover the TSM server is documented in a Microsoft Word (MS Word) file in one of the UNIX administrator's laptop. Which recommendation should be documented and provided to the customer?
A. Ask the UNIX administrator to send an e-mail to the IT organization with the MS Word file.
B. Backup the MS Word file with TSM and restore it in the disaster recovery remote location daily.
C. Post the MS Word file in a shared drive on one of the file and print servers on the remote location
D. Configure Disaster Recovery Manager and document the procedure so it is part of the TSM database.
Answer: D

Q: 8
A customer has two 5 TB MS SQL databases with critical data to the business. Which products should be recommended to the customer in order to run database backups online with optimal performance?
A. IBM Tivoli Storage Manager (TSMJ for Databases and TSM API
B. TSM for Databases and TSM for Storage Area Networks
C. TSM for Databases and TSM for Enterprise Resource Planning
D. TSM for Databases and IBM Tivoli Continuous Data Protection for Databases
Answer: B

Q: 9
Which two pieces of information should be included in the description of the current storage Service Level Agreement (SLA)? (Choose two.)
A. backup window
B. age of hardware
C. cost of maintenance
D. data retention requirements
E. roles and responsibilities documentation
Answer: A

Q: 10
A company is adding virtual machines to their environment. What is the most effective way to allow file level backups?
A. VMware Consolidated Backup
B. Volume Shadow Service Virtual Snapshot
C. IBM Tivoli Storage Manager for Microsoft Hyper-V
D. IBM Tivoli Storage Manager for Virtual Environments
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved