Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM A2010-538 Exam - Cheat-Test.com

Free A2010-538 Sample Questions:

Q: 1
Which two items can be specified while configuring a Tivoli Enterprise Monitoring Server (TEMS)? (Choose two.)
A. TEMS gateways
B. configure Hot Standby TEMS
C. Tivoli Event Integration Facility
D. hostname of the data warehouse server
E. hostname of the Tivoli Enterprise Portal Server
Answer: B,C

Q: 2
What information must be collected in order to plan a Hub Tivoli Enterprise Monitoring Server in an IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 (ITM) implementation?
A. The location of the servers to be monitored.
B. Which applications are running on the monitored servers?
C. The number of servers and applications monitored by ITM.
D. How many users are logged into each of the monitored servers?
Answer: C

Q: 3
What are two considerations before installing any IBM Tivoli Monitoring component in an environment where a single or multiple firewall(s) exist? (Choose two.)
A. Open only one port on the firewall(s).
B. Opening as few ports on the firewall(s) as possible.
C. The existing firewall(s) must be moved and/or uninstalled.
D. Location of components to be installed relation to existing firewall(s).
E. If a single or multiple firewall exists then the KDE gateway must be used.
Answer: B,D

Q: 4
Which two pieces of information must be collected in order to select the appropriate monitoring agent? (Choose two.)
A. The applications to be monitored.
B. The firewalls in the company's network.
C. The size of the data warehouse database.
D. The operating system of the servers to be monitored.
E. The operating system of the Tivoli Enterprise Monitoring Server.
Answer: A,D

Q: 5
According to the IBM Tivoli Monitoring V6.2.2 Installation and Setup Guide, what is the maximum number of agents that a remote Tivoli Enterprise Monitoring Server (RTEMS) can handle?
A. 500
B. 1500
C. 2500
D. 3500
Answer: B

Q: 6
When planning to deploy a KDE Gateway, which two IBM Tivoli Monitoring components must be configured to add the KDE Gateway configuration? (Choose two.)
A. Warehouse Proxy Agent
B. Tivoli Enterprise Portal Server
C. Tivoli Enterprise Monitoring Agent
D. Tivoli Enterprise Monitoring Server
E. Summarization and Pruning Agent
Answer: C,D

Q: 7
Which protocol can an agent use to send messages to an event management system when the agent is running in Autonomous mode?
A. XML
B. SSH
C. SOAP
D. SNMP
Answer: D

Q: 8
An agentless monitoring server is installed with these active agentless monitor instance types started: 2AIX, 2 Linux, 2 Solaris, 2 Windows.What is the maximum number of systems that can be monitored?
A. 8
B. 80
C. 800
D. 8000
Answer: C

Q: 9
Which three database products are supported for the Tivoli Data Warehouse database? (Choose three.)
A. Derby
B. Oracle
C. Sybase
D. MS SQL
E. IBM DB2
F. IBM Informix
Answer: B,D,E

Q: 10
A customer must perform trend analysis for future growth. Which product should be included in the design?
A. IBM System Director
B. IBM Tivoli Common Reporting
C. IBM Tivoli Performance Analyzer
D. IBM Tivoli Monitoring Agent Builder
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved