Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAS Institute A00-281 Exam - Cheat-Test.com

Free A00-281 Sample Questions:

Q: 1
Which SAS program will apply the data set label 'Demographics' to the data set named DEMO?
A.
data demo (label='Demographics');
set demo;
run;
B.
data demo;
set demo (label='Demographics');
run;
C.
data demo (label 'Demographics');
set demo;
run;
D.
data demo;
set demo;
label demo= 'Demographics';
run;
Answer: A

Q: 2
The following SAS program is submitted:
proc sort data=SASUSER.VISIT out=PSORT;
by code descending date cost;
run;
Which statement is true regarding the submitted program?
A. The descending option applies to the variable CODE.
B. The variable CODE is sorted by ascending order.
C. The PSORT data set is stored in the SASUSER library.
D. The descending option applies to the DATE and COST variables.
Answer: B

Q: 3
What information can be found in the SAS Dictionary tables? (Choose two.)
A. datasets contained within a specified library
B. values contained within a specified format
C. variables contained within a specified dataset
D. values contained within a specified variable
Answer: A,C

Q: 4
Which statement correctly adds a label to the data set?
A.
DATA two Label="Subjects having duplicate observations";
set one;
run;
B.
DATA two;
Label="Subjects having duplicate observations";
set one;
run;
C.
DATA two;
set one;
Label dataset="Subjects having duplicate observations";
run;
D.
DATA two(Label="Subjects having duplicate observations");
set one;
run;
Answer: D

Q: 5
Which program will report all created output objects in the log?
A.
proc ttest data=WORK.DATA1 ods=trace;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
B.
ods trace on;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
C.
ods trace=log;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
D.
ods trace log;
proc ttest data=WORK.DATA1;
class TREAT;
var RESULTS;
run;
Answer: B

Q: 6
You want 90% confidence limits for a binomial proportion from a one-way table with PROC FREQ.
Which option must you add to the TABLES statement?
A. BINOMIAL
B. BINOMIAL ALPHA=0.9
C. BINOMIAL ALPHA=90
D. BINOMIAL ALPHA=0.1
Answer: D

Q: 7
You want to calculate the p-value of Fisher's exact test for a 3x3 table. Which option must you add to the TABLES statement of PROC FREQ?
A. CHISQ
B. CMH
C. EXACT
D. EXPECTED
Answer: C

Q: 8
Which option for PROC COMPARE will list all observations and variables found in only one of the two data sets being compared?
A. LISTALL
B. OUTALL
C. ALLOBS
D. OUTDIFF
Answer: A

Q: 9
Which validation technique involves two programmers writing separate programs to produce the same output, then comparing the result?
A. Independent Programming
B. Peer Matching
C. Identical Programming
D. Peer Review
Answer: A

Q: 10
A Treatment-Emergent Adverse Event (TEAE) is commonly defined as any event that occurs on or after the date and time of:
A. informed consent
B. baseline assessment
C. study enrollment
D. first dose of study drug
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved