Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAS Institute A00-206 Exam - Cheat-Test.com

Free A00-206 Sample Questions:

Q: 1
Which SAS Management Console definitions are required on the source and target servers for replication and promotion?

A. Source: SAS Metadata Server, SAS Workspace Server,
Target: SAS Metadata Server, SAS\CONNECT Server, IOM Spawner
B. Source: SAS Metadata Server, SAS\CONNECT Server
Target: SAS Metadata Server, SAS Workspace Server, IOM Spawner
C. Source: SAS Metadata Server, SAS Workspace Server, IOM Spawner
Target: SAS Metadata Server, SAS\CONNECT Server
D. Source: SAS Metadata Server, SAS\CONNECT Server, IOM Spawner
Target: SAS Metadata Server, SAS Workspace Server

Answer: C

Q: 2
How can custom transformation objects be integrated into the Process Library within SAS ETL Studio?

A. implement as Java plug-ins or SAS code transformation templates
B. implement as macro calls within a user exit
C. implement as Java plug-ins only
D. implement as SAS code transformation templates or macro calls within a user exit

Answer: A

Q: 3
In SAS ETL Studio, what is stored as a metadata identity?

A. a user or a group of users of the metadata environment
B. a list of the warehouse server names and port numbers
C. the libraries containing the data in the warehouse
D. the location of the SAS Metadata Server

Answer: A

Q: 4
In SAS ETL Studio, which alert actions can be selected from the Status Handling tab as a property of the job?
I. Send email.
II. Abort the process.
III. Send the entry to a dataset.
IV. Call a macro from a SAS Autocall Library.

A. I, II, III and IV
B. I and II only
C. III and IV only
D. I, II and III only

Answer: A

Q: 5
In SAS ETL Studio, what does a Transformation Template contain?

A. a transformation object and one or more drop zones for tables and/or transformations
B. sources and/or targets
C. the process flow diagram for a job
D. a transformation object and the process flow diagram for a job

Answer: A

Q: 6
Which wizards are used by SAS ETL Studio to define and load star schemas in a data warehouse?

A. Metadata Designer and Source Designer
B. Source Designer and Process Designer
C. Target Designer and Metadata Designer
D. Target Designer and Process Designer

Answer: D

Q: 7
What happens when a job is deployed for scheduling in SAS ETL Studio?

A. The job appears in the Flow Manager as ready for scheduling.
B. The source code is generated and saved as a SAS program.
C. The Job Dependencies window opens to allow user input.
D. A scheduler system receives information on when to run the job.

Answer: B

Q: 8
In SAS ETL Studio, which action generates and stores code to a file, which allows the job to be included in a job flow in SAS Management Console?

A. Register to Metadata
B. Publish to Deployment Directory
C. Export Job to File
D. Deploy for Scheduling

Answer: D

Q: 9
Which SAS-recommended default account is used to impersonate clients already authenticated on the metadata server and prevent having user accounts on multiple back-end servers?

A. sastrust
B. sassrv
C. saswbadm
D. sasadm

Answer: A

Q: 10
When using SAS ETL Studio to import metadata with a MITI model bridge plug-in, which metadata are captured from the model file in addition to column type and column length?
I. keys
II. integrity constraints
III. schema information
IV. connection information

A. II and IV only
B. I, II and III
C. I and III only
D. II, III and IV

Answer: B

Q: 11
In SAS ETL Studio, which are Target Designer wizards?
I. OLAP Cube Wizard
II. Target Table Wizard
III. Source Table Wizard
IV. Target Library Wizard

A. I and II only
B. II and IV
C. II and III only
D. I, II and III

Answer: A

Q: 12
Which software vendor provides the bridges necessary to import non-standard Common Warehouse Metamodel (CWM) compliant metadata into SAS ETL Studio?

A. Platform Computing, Inc.
B. DataFlux Corporation
C. SAS Institute, Inc.
D. MetaIntegration Technology, Inc.

Answer: D

Q: 13
Which statement is true about the Quality Knowledge Base (QKB) in the SAS Data Quality Solution?

A. The QKB is required by dfPower Studio applications, but not by the SAS Data
Quality Server.
B. The QKB is used to translate data as it is transferred between dfPower Studio applications and SAS ETL Studio.
C. The QKB facilitates the sharing of source data between dfPower Studio applications and SAS ETL Studio.
D. The QKB facilitates the sharing of data quality rules between dfPower Studio applications and the SAS Data Quality Server.

Answer: D

Q: 14
Which data sources are supported in SAS ETL Studio?
I. external flat files
II. Scalable Performance Data Server tables
III. relational database management systems
IV. hierarchical database management systems

A. I, II, and III
B. I and II only
C. II, III, and IV
D. III and IV only

Answer: A

Q: 15
Which statement is true about OLAP hierarchies defined in SAS OLAP Cube Studio?

A. Only a blank space or single period can be used to designate a missing member.
B. Hierarchies are always balanced.
C. No levels can have missing values.
D. Missing members affect the drill path.

Answer: D

Q: 16
In a SAS data warehouse environment, which SAS servers enable high-performance data delivery to aid in optimization of queries?

A. SAS Metadata Server and SAS DATA Step Batch Server
B. SAS OLAP Server and SAS Scalable Performance Data Server
C. SAS Workspace Server and SAS OLAP Server
D. SAS DATA Step Batch Server and SAS Scalable Performance Data Server

Answer: B

Q: 17
In the SAS SQL Procedure, which SAS LIBNAME option can be set to enable a SAS multi-threaded RDBMS read?

A. DIRECT_SQL
B. DBMS_SQL
C. PASSTHRU
D. DBSLICEPARM

Answer: D

Q: 18
In SAS ETL Studio, which Library Resource Template in the New Library Wizard creates a library reference to access one or more tables defined in an XML file?

A. SAS Base Engine Library
B. SXLE Library
C. SGML Library
D. Generic Library

Answer: D

Q: 19
In SAS ETL Studio, which fields are included in the information recorded in the Change Management history record?

A. Version, Name, User, Date/Time
B. Repository, Name, Description, Date/Time
C. Repository, Date/Time, Status, Name
D. Version, User, Description, Status

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved