Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAS Institute A00-205 Exam - Cheat-Test.com

Free A00-205 Sample Questions:

Q: 1 The following JSP uses tags to access SAS data:
<%@taglib uri="http://www.sas.com/taglib/sasads"
prefix="sasads"%>
<html><body>
<sasads:Connection id="connection1" scope="session"
initialStatement="libname db '.';" />
<sasads:Submit connection="connection1"
display="LASTOUTPUT" >
data report;
set db.payroll (obs=10);
where division='EUROPE';
run;
proc print data=report;
</sasads:Submit>
/body></html>
Which of the following explains why no results are displayed?
A. The SAS program contains a syntax error.
B. The SAS program is missing a step boundary.
C. The Connection Custom Tag syntax is incorrect.
D. The open Submit Custom Tag syntax is incorrect.
Answer: B

Q: 2 A SAS program named printProcedure contains a macro variable named numObs.
A JSP file includes:
a form with a choice box control named number that contains numeric values that are used to specify the number of observations printed in the report a Submit Custom Tag that submits the SAS program named printProcedure.
Which of the following JSP code segments retrieves the value selected in the choice box and assigns it to the macro variable?
I. <sasads:Submit id="submit1" connection="connection1"
display="LASTOUTPUT" >
%let numObs=<%=request.getParameter("number")%>;
%include 'c:\printProcedure.sas';
</sasads:Submit>
II. <% String selObs=request.getParameter("number"); %>
<sasads:Submit id="submit1" connection="connection1"
display="LASTOUTPUT" >
%let numObs=<%=selObs%>;
%include 'c:\printProcedure.sas';
</sasads:Submit>
III. <% String selObs=request.getParameter("number"); %>
<sasads:Submit id="submit1" connection="connection1"
display="LASTOUTPUT" >
%let numObs=selObs;
%include 'c:\printProcedure.sas';
</sasads:Submit>
IV. <% String selObs=request.getParameter("number"); %>
<sasads:Submit id="submit1" connection="connection1"
display="LASTOUTPUT" >
%let numObs=&selObs;
%include 'c:\printProcedure.sas';
</sasads:Submit>
A. I only
B. III only
C. I and II only
D. III and IV only
Answer: C

Q: 3 Which of the following describes viewing the detailed data behind a specific data cell in a SAS MDDB?
A. Expand
B. Subset
C. Drill down
D. Reach-through
Answer: D

Q: 4 A user has been producing HTML pages using the Output Delivery System.
The user needs to add dynamic functionality that accesses SAS data through the use of JavaServer Pages.
Which of the following is required to meet this need?
A. The SAS System needs to be installed on the web server.
B. A servlet container must be accessible by the web server.
C. The BROKER.EXE is required on the web server to access the SAS data.
D. The Java Runtme Environment needs to be installed on all client machines.
Answer: B

Q: 5 Which of the following are advantages of using JavaScript on an HTML form?
I. It can implement client-side validation.
II. It can implement server-side validation.
III. It can implement data security on the form.
IV. It can enable a submit request without needing a submit button.
A. I and IV only
B. II and IV only
C. I, III, and IV
D. II, III, and IV
Answer: A

Q: 6 Assume that an application must move to another resource. It must also prevent access to the current request and response objects. Which of the following methods satisfies the above requirement?
A. the response object's forward() method
B. the response object's sendRedirect() method
C. the RequestDispatcher object's include() method
D. the RequestDispatcher object's forward() method
Answer: B

Q: 7 Why is it typically necessary to cast when using the getAttribute() method?
A. because the getAttribute() method is declared static
B. because the getAttribute() method is not declared static
C. because the getAttribute() method returns a String object
D. because the getAttribute() method returns an Object object
Answer: D

Q: 8 Which of the following are ways to configure an IOM Bridge Server?
I. using an LDAP server
II. using configuration files
III. using an IOMConfiguration object
IV. embedding server information in the application
A. I and II only
B. II and III only
C. I, II and IV only
D. I, II, III and IV
Answer: C

Q: 9 An application has the following requirements:
The number of users is likely to grow rapidly.
There is a large number of users across multiple locations.
The application is dynamic and requires updates to be propagated quickly and easily.
There are a wide variety of client machines utilizing different hardware and software platforms.
Which of the following technologies satisfies the above requirements?
A. Java applet
B. Java application
C. SAS/AF application
D. Server-side Java application
Answer: D

Q: 10 Which of the following statements is true about object-orientation in Java?
A. An abstract class can not be subclassed.
B. Subclasses can only use attributes and methods inherited from the parent class.
C. A class that is toward the bottom of the class hierarchy is a generic, non-specialized class.
D. Subclasses start out with the protected attributes and methods inherited from the parent class.
Answer: D

Q: 11 Which of the following binds an Integer object named sid to the session?
A. <% session.setObject("sid",sid);%>
B. <% session.setInteger("sid",sid);%>
C. <% session.setParameter("sid",sid);%>
D. <% session.setAttribute("sid",sid);%>
Answer: D

Q: 12 An HTML form is used in an application to add an observation to a SAS data set. Which of the following locations is most efficient to validate the data types for the values entered?
A. HTML tags on the client
B. JavaScript on the client
C. JavaScript on the server
D. scriptlet code on the server
Answer: B

Q: 13 Assume that pageA.jsp and pageB.jsp are within a web application.
pageA.jsp
<html><body>
<% session.setAttribute("var1","Orange");
request.setAttribute("var2","Pear");
%>
<jsp:forward page="pageB.jsp" />
</body></html>
pageB.jsp
<html><body>
var1: <%=session.getAttribute("var1")%>
<br>
var2: <%=request.getAttribute("var2")%>
</body></html>
Which of the following is displayed after pageA is forwarded to pageB?
A. var1: null
var2: Pear
B. var1: null
var2: null
C. var1: Orange
var2: Pear
D. var1: Orange
var2: null
Answer: C

Q: 14 A JSP has a MenuBar Custom Tag and a multidimensional viewer surfaced by the MDTable Custom Tag. Consider the following statements:
I. Both the Menu and MenuItem Custom Tags support images.
II. Multiple sublevels of menuing are possible by nesting Menu Custom Tags.
III. Navigation between JSPs can be realized through the MenuItem Custom Tag.
IV. A subset dialog for the multidimensional viewer can be invoked by using the MDSelectorMenuItem Custom Tag.
Which of the above statements are true?
A. I and IV only
B. I, II, and III only
C. II, III, and IV only
D. I, II, III, and IV
Answer: D

Q: 15 An application prompts a user to enter a URL that the application will then retrieve.
The following constructor is seen in the Java documentation for java.net.URL:
public URL(String protocol,
String host,
int port,
String file)
throws MalformedURLException
Which of the following is true if the constructor is to be used?
A. The constructor would need to be placed in a try/catch block and the Exception object needs to be caught.
B. The constructor would need to be placed in a throw/catch block and the Exception object needs to be caught.
C. The constructor would need to be placed in a try/catch block and the MalformedURLException object needs to be caught.
D. The constructor would need to be placed in a throw/catch block and the MalformedURLException object needs to be caught.
Answer: C

Q: 16 From the context of application security, what is the significance of returning the session ID to the client?
A. The session ID can be used to shut down the Java container.
B. The session ID allows malicious access to another user's active session.
C. The session ID can be used to recreate a session object that has timed out.
D. The session ID is simply a label for the session and has no relevance to security.
Answer: B

Q: 17 The following is the desired output text of a JSP:
Hello World
Which of the following produces this output?
A. <html><body>
<%= Hello World;%>
</body></html>
B. <html><body>
<%! String text="Hello World";%>
<%=text%>
</body></html>
C. <html><body>
<% String text=new String("Hello World");%>
</body></html>
D. <html><body>
<%! String text=new String("Hello World");%>
<% System.out.println(text);%>
</body></html>
Answer: B

Q: 18 Which of the following directories within a web application's WEB-INF directory contains class files to be included in a classpath?
A. lib
B. ext
C. classes
D. classpath
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved