Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-621 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-621 Sample Questions:

Q: 1 In an environment where a server is providing services to connected clients, which statement best defines "utilization"?
A. The total capacity of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
B. The amount of usage of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
C. The ratio of usage to capacity of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
D. The difference between usage and capacity of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
Answer: C

Q: 2 In an environment in which a server is providing services to connected clients, which statement best defines "headroom"?
A. The total capacity of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
B. The amount of usage of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
C. The ratio of usage to capacity of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
D. The difference between usage and capacity of various resources, such as CPU processor cycles, RAM, bandwidth, and storage
Answer: D

Q: 3 Review the Xserve configuration details and specifications, then answer the questions below.
Xserver (Early 2008):
Two 3.0 GHz Quad-Core Intel Xeon processors
Three 300 GB SAS Apple Drive Modules @ 15,000 rpm
Eight 4 GB 800 MHz DDR2 ECC fully-buffered DIMMs (RAM)
Xserve RAID card
ATI Radeon X1300 Graphics with 64 MB RAM
(no PCI cards)
Power Consumption Thermal Output
Idle CPU Max
CPU+Disk
Max
Idle CPU Max
CPU+Disk
Max
300 W 395 W 409 W 1021 BTU/h 1344 BTU/h 1391 BTU/h
What is the maximum number of Xserves, configured as described above, that can power up from a UPS with a maximum rating of 3000VA?
A. 4
B. 5
C. 6
D. 7
Answer: A

Q: 4 Which TWO tools can you use to determine the availability of services being provided by a Mac OS X Server v10.5 computer?
A. iostat
B. tcpdump
C. netstat
D. Server Admin
E. Server Monitor
F. serveradmin
Answer: D, F

Q: 5 You should review the contents of which TWO folders to understand the upgrade history of a Mac OS X Server v10.5 computer?
A. /var/log/
B. /etc/swupd/
C. /Library/Receipts/
D. /System/Library/Receipts/
Answer: A, D

Q: 6 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. You get message: -bash: serversetup: command not found After running serversetup on a Mac OS X Server v10.5 computer. What is the most likely reason?
A. Because you are not authenticated as the root user.
B. Because Server Administration Tools package has not been installed.
C. Because command has been removed from the system for security reasons.
D. Because /System/Library/ServerSetup is not in your PATH environment variable.
Answer: D

Q: 7 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. How should you understand the upgrade history of a Mac OS X Server V10.5 computer?
A. You should check the history of installation activity in the install.log file
B. You should check the list of applied Apple updates in the swupd.plist file.
C. You should check the list of applied Apple updates in the swupd.conf file.
D. You should check the contents of the /Library/Receipts/folder to determine which Apple updates have been applied.
Answer: A, D

Q: 8 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. How to identify the configuration file that is written to when you change a setting using a GUI tool?
A. You should use command-line tool ps
B. You should use command-line tool otool
C. You should use command-line tool netstat
D. You should use command-line tool fs_usage
Answer: D

Q: 9 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. What should you do to enable IP failover in Mac OS X Server V10.5?
A. You should type sysctl –w net.inet.ip.redirect = 1 and press Return in Terminal
B. You should type sudo serveradmin settings network: ipFailover = YES and press Return in Terminal.
C. You should select Network Management Server under the General tab of the Settings pane in Server Admin.
D. You should use a text editor to add the appropriate failover commands to the /etc/hostconfig file on the primary and secondary servers.
Answer: D

Q: 10 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. What should you do to enhance the security of the root account on a default installation of Mac OS X Server v10.5?
A. You should remove the root password from the System keychain in Keychain Access.
B. You should select the root user and set the value of the AccountState key to “Inactive” in the Inspector pane in Workgroup Manager.
C. You should choose Enable Root User, then choose Change Root Password, and set a robust password from the Edit menu in Directory Utility.
D. You should enter the command: dsenableroot -d, then authenticate with your user name and password at each of the prompts in Terminal.
Answer: D

Q: 11 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. This computer receives a signal from the connected UPS device that the computer is now running on battery power due to loss of electrical power. How does the operating system respond?
A. The operating system will run the program /var/run/upsresponder.
B. The operating system will execute the script /usr/libexec/upsshutdown.
C. The operating system will execute the script /etc/emond/rules/upssignal.
D. The operating system will load and run the job defined in
/System/Library/Launch Daemons/com.apple.hwmond.plist.
Answer: D

Q: 12 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. Which command should you use to execute the contents of the file called "hello_workd.sh" based on the following information?
MyMac:bin apple$ Is iC|
Toal 8
-rwxr??r—1 apple staff 31 Jul 29 13:00 hello_world.sh
MyMac:bin apple$ cat hello_world.sh
#1 /bin/sh
Echo ? "hello world"
MyMac:bin apple$
A. hello_world.sh
B. ./hello_world.sh
C. run hello_world.sh
D. exec hello_world.sh
Answer: B

Q: 13 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. Please pint out which DNS record type contains information about a machine’s hardware?
A. A
B. AAAA
C. CNAME
D. HINFO
Answer: D

Q: 14 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. You plan to configure a Mac OS X Server v10.5 computer to provide mail service to the Mac OS X Server v10.5 client computers on your intranet. You want to generate and sign a certificate as a root authority, and use the certificate for the mail service. What is the correct order for every step?
(1). Use the openssl command in Terminal to sign the key
(2). Use Server Admin to import the key and to configure the mail service to use the key
(3). On the server, use the Certificate Assistant to generate the key
(4).Copy the certificate onto each client and add the certificate to the client’s keychain using keychain Access.
A. (1).(3).(2).(4)
B. (4).(3).(2).(1)
C. (3).(1).(2).(4)
D. (2).(3).(1).(4)
Answer: C

Q: 15 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. When you join an AirPort Extreme Base Station to the RADIUS service on a Mac OS X Server V10.5 computer, what role does the shared secret perform?
A. The shared secret establishes a secure tunnel between the base station and the RADIUS server.
B. Clients authenticate using the shared secret as their password to gain access to the base station.
C. The shared secret generates a key that the base station uses to encrypt traffic between the RADIUS server and the base station.
D. The key management system uses the shared secret as a token to establish trust between the RADIUS ser4ver and the base station.
Answer: D

Q: 16 As an Apple Certified System Administrator in xxyyinc.com. Your company has a Mac OS X Server v10.5 computer. One way to prevent unauthorized zone transfers on your primary DNS server, is to create a _______.
Answer: whitelist

Q: 17 Receipts contain a checksum file that the Installer application reviews to determine whether a package's installation is authorized on a system.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Q: 18 Which of the following are the benefits of a caching-only name server? (Choose two)
A. Reduced network overhead
B. Reduced intrusion exposure
C. Automatic host configuration
D. Decreased query response time
Answer: A, D

Q: 19 Receipts are tokens that the Installer application looks for to determine if a package has been installed.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved