Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-610 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-610 Sample Questions:

1. Array-based virtualization means that ____________.

A: each disk drive is mirrored by a backup drive
B: data is saved redundantly to multiple drives
C: an Xsan volume may reside on one or more physical drives
D: hosts can access storage devices located in distant sites
Answer: C

2. In Fibre Channel terminology, the physical media that connect ports together in a SAN are called _______.

A: channels
B: fibres
C: links
D: nodes
Answer: C

3. WWNNs and WWPNs are assigned to devices _____________.

A: by the factory, during manufacturing
B: by the Fibre Channel switch, during initialization
C: by Fibre Channel Utility, during setup
D: by RAID Admin, during configuration
E: by Xsan Admin, during configuration
Answer: A

4. Why might an Xsan client user see error message code -1425?

A: User has exceeded the hard quota.
B: Xsan volume is not available at the time.
C: User tried to connect but no user record was found.
D: User does not have write permissions on a folder or volume.
Answer: A

5. Which storage pool configuration will enhance the performance of the SAN?

A: Each volume contains one storage pool.
B: Each volume contains many storage pools.
C: Data is striped over many RAID controllers.
D: Data is striped over a single RAID controller.
Answer: C

6. Which versions of StorNext client software are Xsan 1.1 (Mac OS X version 10.4) controllers compatible with?

A: 1.4 and higher
B: 2.3 and higher
C: 2.4 and higher
D: 2.5 and higher
Answer: D

7. To view the WWPNs for an Apple Fibre Channel PCI-X card, use __________.

A: Xsan Admin
B: Fibre Channel Utility
C: RAID Utility
D: cvadmin
Answer: B

8. In which file is the metadata priority setting (High, Medium, Low) stored?

A: priority.plist
B: role.plist
C: mdc.plist
D: acfs.plist
Answer: B

9. An HBA is _____________.

A: a type of connector used in Fibre Channel installations
B: a type of cable used in Fibre Channel fabrics
C: a command sent by the metadata controller to halt bus access by clients
D: an interface card that allows a computer to connect to a Fibre Channel network
Answer: D

10. When naming an Xsan volume, which TWO statements are true? (Choose TWO.)

A. Any low-ASCII character can be used.
B. Only letters and numbers can be used.
C. Only lowercase letters and numbers can be used.
D. Only uppercase letters and numbers can be used.
E. Volume names can be up to 16 characters in length.
F. Volume names can be up to 70 characters in length.
G. Volume names can be up to 256 characters in length.
Answer: B, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved