Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-518 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-518 Sample Questions:

Q: 1
At PretendCo, users currently have to remember multiple names and passwords to access various servers. Which of these OS X Server services can you deploy to let users access the servers using a single set of credentials?
A. Contacts
B. File Sharing
C. Open Directory
D. Profile Manager
Answer: C

Q: 2
Which utility can you use to display the status of Kerberos TGTs on an OS X Mountain Lion computer?
A. Ticket Viewer
B. Server app
C. Directory Utility
D. System Preferences
Answer: A

Q: 3
In a default OS X configuration, you want to change the way that Finder handles ZIP archives.
Where can you make that change?
A. System Preferences
B. Disk Utility Preferences
C. Archive Utility Preferences
D. Finder Preferences
Answer: C

Q: 4
Which utility is on the OS X Recovery partition?
A. Firmware Password Utility
B. Boot Camp Assistant
C. Activity Monitor
D. Console
Answer: A

Q: 5
Which statement best describes the function of Gatekeeper?
A. To prevent users from opening untrusted applications.
B. To prevent users from downloading untrusted applications.
C. To prevent users from installing untrusted applications.
D. To prevent users from installing viruses and trojan horses.
Answer: A

Q: 6
Using Server app, you are configuring email alerts to be sent to an OS X Server system administrator. Which TWO of these server events can you set to trigger an alert? (Select 2)
A. A user has exceeded his or her assigned disk quota for file sharing.
B. New software updates are available for the server.
C. An unsuccessful attempt was made to log in with the root account.
D. A certificate has expired or is about to expire.
E. The number of files on the server has exceeded a specified number.
Answer: A,B

Q: 7
Which tool can you use to verify that a device profile is installed on an OS X Mountain Lion computer?
A. Ticket Viewer
B. The klist command in Terminal
C. Profiles pane in System Preferences
D. Users & Groups pane in System Preferences
Answer: C

Q: 8
Which tool can you use to configure SACLs for OS X Server running on Mountain Lion?
A. Profile Manager
B. Server Admin
C. Server app
D. Workgroup Manager
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved