Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-517 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-517 Sample Questions:

Q: 1
How does VPN service support OS X Lion Server security?
A. VPN determines whether an incoming packet is a legitimate response to an outgoing request,or part of an ongoing session.
B. VPN provides strong authentication,and encrypted data transport between devices.
C. VPN provides a framework for the authentication methods available to the server.
D. VPN blocks the normal connection failure notification to the source of a failed connection if the failed connection was sent to a closed port onthe server.
Answer: B

Q: 2
How can you update the software of an OS X Lion Server computer from a remote admin computer, using Server app?
A. Enable the Software Update service,and click Start Software Update.
B. Click Alerts in the sidebar,double-click any alert for an available software update,and then click Install.
C. Select the server name under Hardware in the sidebar,click the Updates tab,and then click Install.
D. Select Server Updates from the Tools menu,click Check Now,and then click Install.
Answer: B

Q: 3
How do you create a configuration profile for a group managed on an OS X Lion Server computer located at server17.pretendco.com?
A. In Workgroup Manager,connect to server17.pretendco.com,select the group,and click Add Configuration.
B. In Server Tools,open Profile Manager,connect to server17.pretendco.com,select the group in the Library,and edit the profile.
C. In Server Admin,connect to server17.pretendco.com,select Profile Manager,select Groups,select the target group,and then click Add (+).
D. In a web browser,go to https://server17.pretendco.com/profilemanager/,select Groups in the sidebar,select the target group,click the
Profile tab,and then click Edit.
Answer: D

Q: 4
What protocol does the Mail application in OS X Lion use to send email from a client computer to a mail server for delivery?
A. SMTP
B. LDAP
C. IMAP
D. POP
E. XMPP
Answer: A

Q: 5
You are setting up an OS X Lion Server computer to host NetBoot images. How do you let users on client computers booted from the NetBoot service retain their personal system settings, such as their preferred Dock position?
A. In Server Admin,configure the NetBoot service to store its shadow files on an AFP or NFS server.
B. In Server app,set the managed preferences for the user accounts to "Never managed".
C. In Server Admin,enable the Client Data option for the volume on the server that is hosting the NetBoot images.
D. In Server app,configure the user accounts to use networked home folders.
Answer: D

Q: 6
Which procedure will prevent guest users from seeing a specific shared folder that is hosted on an OS X Lion Server?
A. Enable the Hidden flag on the folder.
B. Set the folder's permissions for Everyone Else to No Access.
C. Add a period to the beginning of the folder's name.
D. Click the folder,then select Get Info from the File menu,and click the option "Hide from Guest Users."
Answer: B

Q: 7
Which protocol can iCal clients use to access iCal service calendar files on an OS X Lion Server computer?
A. AFP
B. FTP
C. NFS
D. SMB
E. HTTP
Answer: E

Q: 8
In OS X Lion Server, the DHCP service ________.
A. distributes IP addresses and associated information to clients
B. translates network addresses
C. authenticates users who access the server remotely
D. maps IP addresses to names
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved