Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-511 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-511 Sample Questions:

Q: 1
Where do you configure service access control lists (SACLs) for Mac OS X Server v10.6?
A. In Workgroup Manager's Sharing Access pane
B. In Server Admin, in the Access pane for the currently selected server
C. In Server Admin, in the Access pane for the currently selected service
D. In Workgroup Manager, in the Access pane for a user or group record
Answer: B

Q: 2
What is the maximum number of replicas of one Open Directory master that can be used in a Mac OS X Server v10.6 Open Directory infrastructure?
A. 31
B. 64
C. 256
D. 1024
E. 1056
Answer: E

Q: 3
You are the administrator of a Mac OS X Server v10.6 computer. In Server Admin, you click the Archive button for the Open Directory service. Which of these databases will NOT be archived?
A. Kerberos
B. LDAP Directory
C. Active Directory
D. Password Server
E. Local directory domain
Answer: C

Q: 4
A Mac OS X Server computer is configured to provide directory data to computers on a network. You are configuring another Mac OS X Server computer to be a secondary source for the directory data. Which role should you select for it in the Open Directory service in Server Admin's Open Directory Assistant?
A. Connect to another directory
B. Set up a standalone directory
C. Set up an Open Directory master
D. Set up an Open Directory replica
Answer: D

Q: 5
What token does a client present when authenticating to a kerberized service?
A. the user's password
B. a client-generated service ticket
C. a service ticket obtained from the Key Distribution Center (KDC)
D. a ticket-granting ticket (TGT) obtained from the Key Distribution Center (KDC)
Answer: C

Q: 6
Why might a Mac OS X computer be unable to use Kerberos to access a Mac OS X Server v10.6 computer that has Kerberos enabled for file service authorization?
A. The client and server computer's time settings are out of sync.
B. The client computer is not configured to use a static IP address.
C. The client computer is not configured to use the server as a DNS server.
D. The IP address of the client computer does not have a PTR record in the DNS server.
Answer: A

Q: 7
Which password policy can NOT be set for user accounts in Mac OS X Server v10.6?
A. Password must contain at least one letter.
B. Password must be reset at a specified time interval.
C. Password must differ from the last three passwords used.
D. Password must contain both uppercase and lowercase letters.
E. Password must differ from all passwords used in the past year.
F. Password must contain a character that is not a letter or a number.
Answer: E

Q: 8
Which utility can you use to display the status of Kerberos TGTs on a Mac OS X v10.6 computer?
A. Ticket Viewer
B. Server Admin
C. KerberosAgent
D. Kerberos Utility
E. Directory Utility
Answer: A

Q: 9
What does the NFS service in Mac OS X Server v10.6 use for authentication when Standard is chosen from the Minimum Security pop-up menu?
A. IP addresses
B. MAC addresses
C. cleartext passwords
D. encrypted passwords
E. Kerberos service tickets
Answer: A

Q: 10
You are configuring NFS export settings for a share point that resides on a Mac OS X Server v10.6 computer. What does the "All to Nobody" mapping do?
A. It prohibits export of items and contents to users.
B. It creates the group, "Nobody", that will be used for NFS access.
C. It tells the NFS server to identify all users by their client settings.
D. It provides all NFS users with the same file privileges as the "nobody" account.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved