Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-508 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-508 Sample Questions:

1. What feature of Mac OS X Server provides permissions compatibility between Mac OS X clients and Windows NT clients?

A: Samba Windows Registry
B: Access Control Lists
C: POSIX permissions
D: NFS permissions
Answer: B

2. What is one task the Migration Assistant performs in Mac OS X v10.4?

A: Migrates all user data that resides on diverse computers onto a single computer.
B: Configures its host computer with settings from the Mac OS 9 Multiple Users control panel.
C: Prepares its host computer to be reassigned to another user by storing all user information in a disk image.
D: Configures its host computer with user data and settings from another computer attached in target disk mode.
Answer: D

3. From Server Admin, which two browsing protocols can you enable for Apple File Service?(Choose TWO.)

A: NFS
B: SMB
C: Bonjour
D: AppleTalk
E: Open Directory
Answer: C, D

4. Which statement presents a valid reason for configuring a network user account to use crypt passwords?

A: Crypt is the most secure password type provided by Mac OS X Server v10.4.
B: The crypt password type enables the user account to authenticate via Kerberos.
C: Mac OS X Server v10.4 allows only crypt passwords to be set for network user accounts.
D: Crypt passwords provide compatibility with computers running Mac OS X v10.1 and earlier.
Answer: D

5. Which two computers below meet the minimum hardware requirements for installing Mac OS X v10.4?(Choose TWO.)

A: iMac 233 MHz (revision B) / 256 MB RAM / 4 GB available disk space
B: iMac DV SE G3 (CRT) / 512 MB RAM / 4 GB available disk space
C: Power Macintosh G3 / 128 MB RAM / 3 GB available disk space
D: Power Macintosh G5 / 512 MB RAM / 2 GB available disk space
E: iBook G3 (FireWire) / 320 MB RAM / 3 GB available disk space
Answer: B, E

6. Where in the graphical user interface do you configure Service Access Control Lists (SACLs)?

A: In Server Admin, under the Settings pane associated with general services
B: In Server Admin, under the Settings pane associated with each service
C: In Workgroup Managers Accounts User or Groups panes
D: In Workgroup Managers Sharing Access pane
Answer: A

7. In Accounts preferences, you can configure an account to ________.

A: have Read only access
B: be regulated by Parental Controls
C: recognize multiple valid passwords
D: allow the user to log in via SSH only
Answer: B

8. Which two Mac OS X v10.4 applications are MOST helpful when troubleshooting Ethernet connectivity?(Choose TWO.)

A: Port Monitor
B: Internet Config
C: Network Utility
D: Process Manager
E: Network Diagnostics
Answer: C, E

9. Which computer meets Apple's minimum recommended requirements for installing Mac OS X Server v10.4?

A: iMac G3 (Bondi Blue) / 256 MB RAM / 6 GB available disk space
B: Power Mac G4 / 512 MB RAM / 3 GB available disk space
C: Power Mac G4 / 256 MB RAM / 4 GB available disk space
D: iBook G4 / 256 MB RAM / 6 GB available disk space
Answer: C

10. The version of Disk Utility that installs with Mac OS X v10.4 allows you to configure hard disks in what three RAID configurations?(Choose THREE.)

A: Parity
B: Striped
C: Parallel
D: Remote
E: Mirrored
F: Concatenated
Answer: B, E, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved