Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-507 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-507 Sample Questions:

1 You work as the systems administrator at XXYYInc.com. You have just completed configuring the / Network default view in Mac OS X Server v10.4. Which of the following will see this view?
A. all users
B. unbound DHCP users
C. users connected via VPN
D. bound unmanaged users
Answer: D

2 What is the effect of selecting "Map All users to nobody" when you configure NFS export settings for a share point?
A. Export of any items or contents to any users will be prevented.
B. The group nobody that is used for NFS access is created.
C. The NFS server treats every user the same as nobody.
D. The NFS server identifies all users by their client settings.
Answer: C

3 You work as an administrator at XXYYInc.com. You are configuring a user account in Workgroup Manager. Which of the following password types would require that the user authenticates via Mac OS X Server password server?
A. Crypt
B. Shadow
C. Open Directory
D. Kerberos Distribution
Answer: C

4 Where in the graphical user interface of Mac OS X Server v10.4 would you configure Service Access Control Lists?
A. In Server Admin under the Settings pane associated with general services
B. In Server Admin under the Settings pane associated with each services
C. In Workgroup Manager Accounts User or Group panes
D. In Workgroup Manager Sharing Access pane
Answer: A

5 You work as a systems administer at XXYYInc.com. You want to manage user preference for the login window appearance and for auto-logout on a Mac OS X Server v10.4 computer. You choose the Always option. What effect will this configuration have at startup?
A. Users will experience the login settings you selected and will not be able to access their login preferences in Accounts preferences.
B. Users will experience the login settings you selected and will be able to access and make changes to their login preferences in Accounts preferences.
C. Users will experience the login settings you selected and will be able to access their login preferences an Accounts preferences but they will not be able to change them.
D. Users will experience the login settings you selected and will be able to access their login preferences in Accounts preferences and make changes to them, but their changes will be overridden by the administrator settings at the next startup.
Answer: C

6 Which of the following tasks does the new Preference Manifests feature in Mac OS X Server v10.4 allow a Workgroup Manager to perform?
A. Access application preferences.
B. Associate preferences to a computer record.
C. Store a common set of preferences in a directory.
D. Read related blocks of managed preferences at user login.
Answer: A

7 You work as a systems administrator at XXYYInc.com. You create a SMB share point on a Mac OS X Server v10.4 server. You configure the system to allow users to create files and folders on the share point. Which of the following statements are true regarding newly created files and folders on the share point? (Choose Two)
A. You can assign permission on shared folders.
B. Sharing files permissions are defined by the umask.
C. You can set shared files to inherit permission from the parent folder.
D. Owner and group always get Read & write permission to shared files.
E. The permissions you set files and folder do not apply to administrators.
Answer: A, C

8 In what order will your Apple File Server attempt to authenticate a user when you choose "Any" as the authentication method for the Apple File Server?
A. Standard first, then Kerberos and then SSH.
B. SSH first, then Standard and then Kerberos.
C. Kerberos first and then Standard.
D. Standard first, then Kerberos.
E. Kerberos first and then SSH.
Answer: C

9 What is a printer pool in the Mac OS X Server v10.4 print service?
A. A string identifying the printer manufacturer.
B. A utility that identifies the model of the printer that is shared.
C. The protocol used to access network print queues.
D. A queue that can have more than one printer assigned to it.
Answer: D

10 When should you enable strict locking in Mac OS X Server v10.4? (Choose Two)
A. When you share a volume over FTP.
B. When you share a volume over AFP.
C. When you share a volume over SMB.
D. When you share a volume over SFTP.
Answer: B, C

11 You work as a systems administrator at XXYYInc.com. You have just successful installed Mac OS X Server v10.4 on a server. Which of the following directory configurations will now be available to you in Server Assistant? (Choose Three)
A. NetInfo Parent
B. Standalone Server
C. Open Directory Master
D. Active Directory Master
E. Connected to a Directory System
Answer: B, D, E

12 Which of the following statement best describes Network Address Translation (NAT) on Mac OS X Server?
A. NAT distributes IP addresses from an internal IP address range to clients.
B. NAT maps client requests to public addresses, and forwards responses to the requester
C. NAT blocks incoming traffic on specified ports, allowing only outgoing traffic on those ports.
D. NAT maintains a list of DNS entries for all clients, and manages zone transfers with that data.
Answer: B

13 Which of the following actions can be logged and monitored in Apple File Services?
A. File creation
B. File deletion
C. CPU utilization
D. Folder creation
E. Ownership changes
F. Permission changes
Answer: A, B, D

14 On an AFP Server to which users is the Login Greeting displayed?
A. To all users when they log in to the server.
B. To all users when they connect to the AFP Server.
C. Only to Mac OS 9 clients, when they connect to the AFP Server.
D. Only to users with a Directory binding to the server when they log in to their computer.
Answer: B

15 Which of the following authentication schemes does an Open Directory Master running on Mac OS X Server v10.4 use? (Choose Two)
A. Shared Passwords
B. Clear Text
C. Kerberos
D. LDAP
E. SASL
Answer: C, E

16 You work as the systems administrator at XXYYInc.com. You want to configure automatic Group Folder access in Mac OS X Server. You want to perform this task using a method recommended by Apple. Which of the following methods could you use? (Choose Two)
A. Assign a user login performance for the group folder.
B. Add the group folder to the Dock using MCX Dock preference
C. Set the automount flag for group folders on the relevant share point
D. Use NFS to configure the share point where the group folder is stored
Answer: A, B

17 Which of the following statements is true regarding crypt passwords?
A. Crypt is the most secure password type provided by Mac OS X Server v10.4.
B. The crypt password type enables the user account to authenticate via Kerberos.
C. Mac OS X Server v10.4 allows only crypt passwords to be set for network user accounts.
D. Crypt passwords provide Compatibility with computers running Mac OS X v10.1 and earlier.
Answer: D

18 You work as a network administrator at XXYYInc.com. You configure a firewall on a Mac OS X Server v10.4 computer to allow web service for the IP address range 10.1.7.6/16 only. Which of the following IP addresses will be DENIED access to the web server? (Choose Two)
A. 10.1.7.6
B. 10.2.7.6
C. 10.1.7.8
D. 10.1.9.6
E. 17.1.7.6
Answer: B, E

19 You work as a systems administrator at XXYYInc.com. You need to create a NetBoot boot image with System Image Utility in Mac OS X Server v10.4. Which of the following can you use as a source for the boot image? (Choose Three)
A. Mac OS 9.2.2 Install Disc
B. Mac OS X v10.4 Install DVD
C. PowerBook G4 with Mac OS X v10.4 installed
D. Disk image created from a hard drive with Mac OS X installed
Answer: B, C, D

20 Which of the following password policy options does Mac OS X Server v10.4 support? (Choose Two)
A. Log failed login attempts.
B. Use Kerberos passwords.
C. Use Clear Text passwords.
D. Establish password criteria
E. Identify password storage location.
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved