Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-412 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-412 Sample Questions:

Q: 1
Which of these is a recovery key storage location that FileVault 2 offers when you enable it?
A. Your iCloud account
B. The System Keychain
C. The OS X Recovery partition
D. An Apple server
Answer: D

Q: 2
You are configuring an OS X Mountain Lion computer that will be located in a public space. You want anyone to be able to log in and use Safari, but you do NOT want their Safari browser history to remain on the computer after users log out. Which action will let the computer function in the desired manner?
A. Enable the Guest account for login.
B. Create a managed account with Parental Controls.
C. Create a Sharing Only account.
D. Create a Guest account.
Answer: A,B,D

Q: 3
Which OS X Mountain Lion tool can help you create a strong password?
A. Password Audit, accessible from Security preferences
B. Password Assistant, accessible from Users & Groups preferences
C. Security Audit, accessible from Directory Utility
D. Password Checking, accessible from Parental Controls preferences
Answer: B

Q: 4
Which statement is true of ALL THREE buses: USB, FireWire, AND Thunderbolt?
A. The bus can operate at speeds of at least 4 Gbps.
B. An Intel-based Mac can start up into target disk mode using this bus.
C. The bus can host at least 64 peripherals.
D. An Intel-based Mac can start up from a drive on this bus.
Answer: D

Q: 5
In a default OS X Mountain Lion installation, which permission is assigned to the top level of each user's home folder to make it accessible to Guest users who log in locally?
A. Everyone has Read & Write access.
B. The staff group has Read & Write access.
C. The wheel group has Read only access.
D. Everyone has Read only access.
Answer: D

Q: 6
On a Mac running OS X Mountain Lion, how can you display a list of installed software updates?
A. Open System Information, click System Report, and then in the sidebar under Software, click Installations.
B. Open Software Update preferences and click Installed Software.
C. Open Installer, choose Show Files from the File menu, and then in the Files section under /var/log/, select install.log.
D. Open Software Update and click Receipts.
Answer: B

Q: 7
In what order do these three OS X components load at startup?
A. 1. Firmware
2. Booter
3. Kernel
B. 1. Kernel
2. Firmware
3. Booter
C. 1. Firmware
2. Kernel
3. Booter
D. 1. Booter
2. Kernel
3. Firmware
Answer: A

Q: 8
Which of these must you know about a corporate VPN server before you can configure the VPN software on an OS X computer to access the corporate network?
A. If the corporate VPN server supports DNSSEC
B. If the corporate VPN server supports PPPoE
C. If the corporate VPN server supports PPTP, L2TP over IPSec, or Cisco IPSec
D. If network protocols will be encapsulated by the corporate VPN server
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved