Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-410 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-410 Sample Questions:

Q: 1
Which task is NOT performed by loginwindow when a user logs in?
A. Launch Dock and Finder.
B. Launch Login Items specified in Accounts preferences.
C. Scan for new peripheral devices and register them with Launch Services.
D. Configure input device and system settings according to System Preferences.
Answer: C

Q: 2
When a user chooses Shut Down from the Apple menu, what process quits all of the user's open applications and tells the kernel to power down the computer?
A. init
B. launchd
C. kernel_task
D. loginwindow
Answer: D

Q: 3
How do you start up a Mac OS X v10.7 computer in single-user mode?
A. Type the command reboot -single in Terminal.
B. Hold down the Command-S keys while the computer restarts.
C. Hold down the Shift-Option keys while the computer restarts.
D. Select Single-User Mode in the Startup Disk pane of System Preferences and restart the computer.
Answer: B

Q: 4
Which folder contains items that are started by the launchd process when a Mac OS X v10.7 computer starts up?
A. /etc/launchd/
B. /var/run/launchd/
C. /Library/Extensions/
D. /System/Library/LaunchDaemons/
Answer: D

Q: 5
Which statement describes characteristics of starting up a Mac OS X v10.7 computer in Safe Boot?
A. To simplify troubleshooting, non-core components of the operating system do not load.
B. To prevent user access to sensitive system files, Simple Finder loads instead of the standard Finder.
C. To increase data security, local volumes are mounted with read-only privileges assigned to all standard users.
D. To increase data security, Firewall and Sharing settings are modified to enable only the minimum set of protocols.
Answer: A

Q: 6
You have restarted a computer from the Mac OS X v10.7 Install DVD in order to repair its hard disk. Which procedure below will let you perform the repair?
A. Advance to the volume selection pane in the Installer, select the hard disk, and click Verify & Repair.
B. Quit the Installer, then open Disk Utility from the /Applications/Utilities/ folder on the DVD, select the hard disk, and click Repair Disk.
C. Without quitting the Installer, open Disk Utility from the Utilities menu in the Installer application, select the hard disk, and click Repair Disk.
D. Quit the Installer, then open Disk Utility from the /Applications/Utilities/ folder on the computer's hard disk, select the hard disk, and click Repair Disk.
Answer: C

Q: 7
When a user performs a default installation of Mac OS X v10.7 on a computer that has an earlier version of Mac OS X and existing user accounts, what happens?
A. The Installer archives the older operating system, and maintains the user accounts.
B. The Installer replaces the older operating system with theMac OS X v10.7operating system, and maintains the user accounts.
C. The Installer upgrades the older operating system toMac OS X v10.7. It archives the user accounts, but they can be restored manually.
D. The Installer erases the older operating system and installsMac OS X v10.7. It archives the user accounts, but they can be restored manually.
E. The Installer presents the options to upgrade, archive, or erase the older operating system and user accounts, and the installation proceeds according to the user's selection.
Answer: B

Q: 8
When installing onto a blank hard disk, which of these is installed by default by the Mac OS X v10.7 Installer?
A. X11
B. Rosetta
C. Developer Tools
D. QuickTime Player 7
E. All printer drivers on the Install DVD
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved