Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-408 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-408 Sample Questions:

Q: 1
Which protocol does OS X use to print to a printer shared by a Windows computer?
A. PPTP
B. L2TP
C. LPD
D. SMB
Answer: C

Q: 2
In addition to Mail, which THREE other applications can you use to set up a new account to access a Microsoft Exchange Server? (Select 3)
A. System Preferences
B. Messages
C. Contacts
D. Keychain Access
E. Directory Utility
F. Calendar
Answer: A,C,F

Q: 3
Which messaging protocol does Messages in OS X Mountain Lion support?
A. IRC
B. MSNP
C. SMS
D. XMPP
Answer: D

Q: 4
The SMB protocol is used to _____________.
A. establish video conferences between users of the Messages application
B. share screens between Mac users
C. send email messages from Windows computers
D. provide Windows users access to shared files
Answer: D

Q: 5
You configured a Mac with OS X Mountain Lion to share its connected USB printer over the network. Why might a Windows user be unable to print to the shared printer?
A. The printer needs to be selected in the Print Sharing control panel on the Windows computer.
B. The Windows computer hasn't been upgraded with the appropriate Service Pack.
C. Apple Print Services for Windows hasn't been installed on the Windows computer.
D. OS X Mountain Lion doesn't support sharing printers with Windows computers.
Answer: D

Q: 6
In order to bind your Mac to your company's Active Directory server, you will need to enter the address of the Active Directory Domain, and _____________.
A. the domain name associated with your Mac
B. the Ethernet ID of your Mac
C. an Active Directory admin user name and password
D. your e-mail address
Answer: C

Q: 7
You want to migrate documents from a Windows computer to a new MacBook using Migration Assistant. Which step will prepare for that migration?
A. Connect an external hard drive to the Windows computer.
B. Connect both computers to the same network.
C. Connect the MacBook and the Windows computer to one another using a USB cable.
D. Start up the MacBook in target disk mode and connect the computers with a USB cable.
Answer: B

Q: 8
A default installation of OS X supports VPN over which THREE protocols? (Select 3 responses.)
A. SMTP
B. MPLS
C. LDAP
D. PPTP
E. L2TP over IPsec
F. VPNP
G. Cisco IPsec
Answer: D,E,G


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved