Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-207 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-207 Sample Questions:

1. Which of the following is NOT a valid power saving technique in recent Macintosh computers?
A. Activate the automatic hard disk sleep.
B. Activate the automatic display sleeping.
C. Use wireless networks instead of wired networks.
D. Set up locations optimized for different environments.
E. Quit all the communications applications that may use the modem.
Answer: C

2. Which THREE of the following symptoms would be most likely resolved by performing a PMU reset as a first step? SELECT THREE
A. Computer does not turn on
B. Cursor is unresponsive in Finder
C. Network / Internet connectivity issues
D. USB and/or FireWire port(s) do not function
E. Computer does not sleep / wake from sleep
Answer: ADE

3. What is the proper way to calibrate the main battery in a MacBook?
A. Charge the battery while running the Battery Calibration Utility.
B. The battery is calibrated out of the box; no further steps are needed.
C. Charge the battery overnight. Make sure battery status indicates 100% before disconnecting AC adapter.
D. Charge the battery fully.
Wait 2 hours.
Run the MacBook on battery until it goes to sleep.
Wait 5 hours.
Charge it fully again.
E. Charge the battery halfway.
Wait 2 hours.
Finish charging the battery.
Run the MacBook on battery until it goes to sleep. Charge it fully again.
Answer: D

4. Which of the following can permanently damage an LCD display?
A. Rubbing the display.
B. Using a screen saver.
C. Not using a screen saver.
D. Turning brightness up too high.
Answer: A

5. A customer complains that she cannot access the Internet using Safari running on her MacBook. The computer is connected to a cable modem with an Ethernet cable. Which of the following is a NODE in this scenario?
A. TCP/IP
B. MacBook
C. Coaxial cable
D. Ethernet cable
Answer: B

6. A customer complains that she cannot access the Internet using Safari running on her MacBook. The computer is connected to a cable modem with an Ethernet cable. Which of the following is a LINK in this scenario?
A. Safari
B. TCP/IP
C. Mac mini
D. Ethernet cable
Answer: D

7. A customer complains that she cannot access the Internet using Safari running on her MacBook. The computer is connected to a cable modem with an Ethernet cable. Which of the following is a PROTOCOL in this scenario?
A. AppleTalk
B. NetBIOS
C. TCP/IP
D. IPX
Answer: C

8. A customer states that he cannot access the Internet after connecting his new MacBook Pro to his cable modem via Ethernet. Which of the following is most likely the cause of this problem?
A. The cable modem needs to be restarted.
B. AppleTalk is not enabled on the computer's Ethernet port.
C. The computer is not running the latest version of Mac OS X.
D. The cable modem's Ethernet port is not compatible with the computer's Ethernet port.
Answer: A

9. A customer states that he cannot transfer files over the Internet after connecting his new MacBook Pro to his cable modem via Ethernet. According to the Apple General Troubleshooting Flowchart, which of the following is the most efficient area to pursue FIRST?
A. Mac OS X Software Update
B. Network system preferences
C. The Internet Connect application
D. Computer and cable modem compatibility
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved