Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-206 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-206 Sample Questions:

1.A customer's iBook G4 (Late 2004) will not charge when the AC adapter is plugged in. You test the iBook with a known good battery and known good A.C. adapter, but the issue persists. What part is the most likely to have failed?
A. DC board
B. Logic board
C. Reed switch
D. Inverter board
Answer: A

2.What does recalibrating a Lithium Ion battery inside a PowerBook or iBook actually do?
A. Reconditions the battery to overcome the memory effect.
B. Keeps the onscreen battery time and percent display accurate.
C. Extends the number of full discharge cycles available in the battery.
D. Readjusts the Energy Saver preferences to correspond to the battery's performance.
Answer: B

3.Which of the following Apple diagnostic utilities is the most appropriate for a service technician to test an iBook (G4)?
A. Mac Test Pro
B. Tech Tool Deluxe
C. Apple Hardware Test
D. Apple Service Diagnostic
Answer: D

4.In the component isolation technique, if you do not get a startup chime and/or a flashing question mark, you check the components of the minimal system by _____.
A. visually inspecting them for damage
B. replacing them with known-good parts in any order
C. adding more known-good parts in a specified order
D. replacing them with known-good parts in a specified order
Answer: D

5.The image displayed on an iBook (Late 2004) appears small and does not fill the screen. Which of the following best explains the cause of this symptom?
A. The logic board has failed.
B. The display backlight has failed.
C. The iBook's battery power is depleted.
D. An earlier version of system software is installed.
Answer: D

6.A customer states that he cannot access the Internet after connecting his new PowerBook G4 (12-inch 1 GHz) to his cable modem via Ethernet. Which of the following is most likely the cause of this problem?
A. AppleTalk is not enabled on the computer's Ethernet port.
B. The computer is not running the latest version of Mac OS X.
C. A faulty cable was used to connect the computer and the cable modem.
D. The cable modem's Ethernet port is not compatible with the computer's Ethernet port.
Answer: C

7.A customer states that she sees an error message appear when she opens her Web browser with her iBook G4 using dial-up Internet service. The message displayed in the Web browser is "The specified server could not be found." When she attempts to access the same Web page a second time the Web page is loaded without a problem. Which of the following is the BEST explanation for what is happening?
A. The iBook needs to warm up before it can access the Web page.
B. The Web browser is configured to only access Web pages when reloaded.
C. The iBook dial-up modem is configured for extra error correction resulting in the delay.
D. The Web browser attempted to load the page before the iBook dial-up modem had finished connecting to the Internet Service Provider.
Answer: D

8.Which of the following can permanently damage an LCD display?
A. Rubbing the display.
B. Using a screen saver.
C. Not using a screen saver.
D. Turning brightness up too high.
Answer: A

9.You are troubleshooting an intermittent video issue on an PowerBook G4 (17-inch 1.67 GHz). Which of the following is the most appropriate way to approach this problem?
A. Do nothing. The problem may resolve itself.
B. Run looping diagnostics to verify the issue.
C. Replace the Display Assembly inside the PowerBook.
D. Follow component isolation steps to resolve the issue.
Answer: B

10.You have replaced the optical drive in an iBook G4 (Late 2004). In what THREE ways should you test the repair before returning the system to the customer?
A. Leave the computer on overnight.
B. Verify that the original symptom is resolved.
C. Verify that no new symptoms have occurred.
D. Run all Apple Service Diagnostic tests for the iBook G4 (Late 2004).
E. Run Apple Service Diagnostic optical drive tests for the iBook G4 (Late 2004).
F. Start up the computer in Target Disk Mode to test the internal hard drive.
Answer: B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved