Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Apple 9L0-062 Exam - Cheat-Test.com

Free 9L0-062 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is a supported partition map scheme for a Mac's startup hard disk?
A. APM with an Intel-based Mac.
B. GUID with an Intel-based Mac.
C. MBR with a PowerPC-based Mac.
D. GUID with a PowerPC-based Mac.
Answer: B

Q: 2
You are troubleshooting an application which bounces in the dock for a few seconds, then stops without launching or displaying an error message. What built-in utility is best for displaying application and system messages that are not shown to a user?
A. Logger
B. Console
C. Terminal
D. System Profiler
Answer: B

Q: 3
if a customer's system has the minimum RAM necessary to run Mac OS X v10.5 Leopard they will have sufficient RAM to install Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 4
Your customer wants to quickly build a list of all applications and extensions installed on his Mac with Leopard before upgrading to Snow Leopard. Which of the following would be the best choice to do this?
A. Finder
B. Console
C. System Profiler
D. Directory Utility
Answer: C

Q: 5
Joe's iMac starts, but hangs before it reaches the login screen. Unfortunately, he does not have a recent backup of his data. You would like to help Joe verify the volume, and repair it only if necessary. What is the best way to accomplish this task?
A. Hold the shift key down to Safe Boot the iMac.
B. Start up in single-user mode and run the /sbin/fsck -fy command.
C. Start the iMac from the Snow Leopard install DVD and use the Terminal.
D. Start the iMac from the Snow Leopard install DVD and use the Disk Utility.
Answer: D

Q: 6
A customer running Snow Leopard on his MacBook Pro would like to enable a firmwarebased password for additional security. Where can this user find the Firmware Password Utility?
A. Using the Finder navigate to /Applications.
B. Using the Finder navigate to /Applications//Utilities.
C. The Firmware Password Utility is an optional installation on the Snow Leopard Install DVD.
D. In the Utilities menu at the top of the window when started from the Snow Leopard Install DVD.
Answer: D

Q: 7
Similar to the iPhone support for Exchange email, you can configure only one Exchange account in Snow Leopard Mail.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 8
Which of the following scenarios is most appropriate to use Repair Permissions in Disk Utility?
A. Computer fails to turn on.
B. Cannot complete a Snow Leopard install.
C. Cannot install any application into /Applications.
D. Cannot open one Numbers document. Other Numbers documents open without issue.
Answer: C

Q: 9
Dave has recently purchased a third party router, and now finds he can no longer host video chats. What section of the iChat Connection Doctor will allow him to detect if the router is configured correctly?
A. Firewall
B. Statistics
C. Capabilities
D. Network Status
Answer: D

Q: 10
A Snow Leopard user is concerned that his iMac is operating too slowly. Which of the following built-in utilities would be the best choice for troubleshooting running processes?
A. Console
B. Network Utility
C. Activity Monitor
D. System Profiler
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved